Přijďte si pochutnat na bohaté hostině, kterou vám připraví v gotické a středověké restauraci U Sádlů. Mistr šéfkuchař tu pro 2 gurmány nachystá čtyřchodové menu, které si sestavíte dle chuti – u všech chodů (mimo 1. předkrm) máte na výběr ze 2 variant. A hlavní chody jsou zlaté hřeby: zkusíte masové špízy s pečenými bramborami a česnekovým dipem? Nebo si pochutnáte na kančím s hříbkovou omáčkou a šťouchanými bramborami?
Určitě také mrkněte do nápojového lístku a dopřejte si i osvěžující pití – na čepu je Budweiser Budvar, mají tu širokou nabídku skvělých vín od moravských vinařů Baloun, Madla a Skoupil, ale v nabídce nechybí ani limonády. V době mimořádných opatření se na vás těší u výdejního okénka – vše vám za příplatek připraví na odnos s sebou.
„Vše jak má být, výborně připravené kančí maso.“ — Martin, 6/2021