
Termín
Platnost do 30. 4. 2022.
V ceně
4chodové menu pro 2 osoby
- 2× amuse bouche
- Květy růže z marinované červené řepy podávané s domácím dipem
- 2× polévka
- Mušlová polévka z topinamburu s nudlemi z mořských řas a filetem z candáta (à 200 ml)
- 2× předkrm
- Flambované špagety s hovězím masem, liškami a hlívou ústřičnou – signature dish restaurace, jedná se o pokrm, který tu připraví přímo před vámi, špagety s houbami se oflambují ve velkém kole Grana Padano sýra (à 150 g)
- 2× hlavní chod
- Bažant s pastiňákovým pyré, glazovanou mrkví a brusinkovým listem s omáčkou z červeného vína a brusinek (à 150 g) – vždy první termín v měsíci
nebo - Hovězí filet s glazovanou čočkou Beluga, kořenovou zeleninou a smržovou omáčkou (à 150 g) – vždy druhý termín v měsíci
- Bažant s pastiňákovým pyré, glazovanou mrkví a brusinkovým listem s omáčkou z červeného vína a brusinek (à 150 g) – vždy první termín v měsíci
- 2× dezert
- Dýňové tiramisu podávané v čokoládovém košíčku s křupavým karamelem (à 65 g)
Součástí menu je vinné párování s kvalitními českými a italskými víny (ke každému chodu 0,1 l vína) a k tomu nealko podle výběru.
Omezení
4chodové menu s kuchařskou show si užijete v čase 17:00–21:00 v termínech:
- leden: 12. 1., 22. 1.
- únor: 9. 2., 19. 2.
- březen: 9. 3., 19. 3.
- duben: 16. 4., 17. 4.
Rezervace: alespoň 5 dní předem na tel. 257 154 262, zároveň nahlaste kód voucheru.
Rezervovaný termín lze změnit či zrušit nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Na večer do Toskánska? Žádný problém, račte vstoupit do restaurace Il Giardino Toscano.
Dopřejte si parádní gastronomický zážitek! Ten vám přichystají v italské restauraci Il Giardino Toscano, kde si pochutnáte na 4 vymazlených chodech. Těšte se na mušlovou polévku, bažanta či hovězí filet i tiramisu, hlavně ale na singature dish podniku – špagety, které tu šéfkuchař Filip Šulc připraví přímo před vašimi zraky. Kromě živého vaření je součástí zážitku také výklad.
A aby toho nebylo málo, v ceně je také vinné párování, během kterého ochutnáte kvalitní česká a italská vína. Těšte se tedy na lahodný mok z toskánského vinařství Poggiorosso, bílé může být třeba Vermentino, červené víno Fufluna. Vždy dojde i na víno z Moravy podle aktuálního vinného lístku.
Tip: Přečtěte si víc o šéfkuchaři restaurace.
Filip Šulc je šéfkuchařem hotelů NH Prague City a NH Collection Prague / Ristorante Il Giardino Toscano, nacházející se v hotelu NH Collection Prague. Svou kariéru odstartoval v Čechách, nicméně většinu svých kuchařských zkušeností nasbíral v zahraničí, zejména v dánské Kodani. Zde vařil v několika michelinských restauracích, jako je restaurace v nejlepším dánském hotelu D’Angleterre pod vedením Ronnyho Emborga, dále Geranium, Kong Hans Kælder nebo Formel B. Rovněž byl šéfkuchařem českého velvyslanectví v Dánsku. Vařil pro některé známé osobnosti a celebrity, například Miley Cyrus, Rolling Stones, Justin Timberlake, Tom Cruise, Black Eyed Peas, ale také z řad závodníků F1, módních návrhářů, i významných politiků a královské rodiny. Mezi jeho největší záliby patří cestování za novými i tradičními pokrmy a vytváření nových receptů a kombinací chutí. Má rád současnou moderní kuchyni s využitím čerstvých a sezónních surovin. |