Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Bez klobásky není lásky: dárkové balení 3 tradičních francouzských klobás

5,0 / 5 Klobáskárna Praha - Vinohrady (mapa) 8 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Klobáskárna

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

Obsah masa v klobásách je 70–98 %
Kachní, kančí a klobása lískový oříšek
Trvanlivost až 2 měsíce
Varianty (1)

Termín

Platnost do 11. 2. 2021.

V ceně

  • Balení 3 tradičních sušených francouzských klobás (á 480–600 g):
    • Kachní klobása
    • Kančí klobása
    • Klobása s lískovými ořechy
  • Dárková krabička  „Bez klobásky není lásky“
  • Min. trvanlivost: do 11. 2. 2021 
  • Rezervace není nutná, klobásy si vyzvednete osobně v obchodě Le Marché na pražských Vinohradech. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

279 Kč
279 Kč
Ukončeno
Obsah masa v klobásách je 70–98 %
Kachní, kančí a klobása lískový oříšek
Trvanlivost až 2 měsíce

Bez klobásky není lásky – a to platí po celý rok.

Proto si pro vás společnost Klobáskárna připravila dárkovou sadu těch nejlepších francouzských uzenářských výrobků. Klobásky pocházejí z kraje Auvergne (Francouzského středohoří – Le Massif Central), kterému se díky rozlehlým chráněným přírodním oblastem přezdívá také „zelený kraj“. Klobásky jsou ze 70–98 % vyráběny z vepřového masa. Jednotlivé příchutě jsou tvořeny přídavkem dalších vybraných druhů masa a prvotřídních surovin.

A že si pochutnáte, o tom není pochyb – při výrobě se vychází z tradiční francouzské lidové gastronomie a je kladen důraz na domácký charakter výroby. V každé etapě výrobního procesu se klobásky rodí podle receptury vycházející z prastarého umu a dlouhé doby zrání. Vy si vychutnáte kachní klobásu, kančí variantu a verzi s lískovými ořechy. Už se vám sbíhají sliny?

Dobré vědět: Uchovávání klobás není obtížné. Pokud máte rádi klobásy suché, uložte je v kuchyni tak, aby měly přístup ke vzduchu a byly chráněny před přímým slunečním svitem a teplotami vyššími než 28 °C. Jestli dáváte přednost měkčím klobásám, zabalte je do utěrky a uložte do nižších polic v lednici. Klobásy takto vydrží až 2 měsíce. Plíseň na klobásách je zdravotně nezávadná, jedná se o ušlechtilou plíseň, která zároveň dodává francouzským klobáskám jejich typickou chuť.

Složení: