Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Domácí barista: teoretický i praktický kurz pro vášnivé kávomily s degustací

4,6 / 5 Mlsoun Hradec Králové   (mapa) 22 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Mlsoun

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Velmi zajímavé a poučné, určitě zas někdy přijdem;)

Petra
Varianty (1)

Termín

Platnost do 31. 10. 2021.

V ceně

Kurz Domácí barista vč. degustace káv pro 1 osobu

  • Kurzy probíhají od 14:00 do 18:00
  • Místo: Vinárna BOROMEUM, Špitálská 183, Hradec Králové
  • Náplň kurzu:
    • Původ a historie kávy
    • Proces pěstování, sklizně a pražení
    • Druhy a odrůdy kávy
    • Kávové názvosloví, zásady a časté omyly, fakta a mýty
    • Teorie a praktický nácvik přípravy kávy (espresso, french press, moka, vakuum pot, aero press, džezva)
    • Šlehání mléka
    • Barista doma i v kavárně
    • Degustace plantážních i gurmánských káv
    • Certifikát o absolvování kurzu 

Omezení

Minimální počet osob na kurzu je 5. Pokud se termín kurzu nenaplní, bude vám nabídnut jiný.

Termíny kurzů sledujte na https://www.mlsoun.eu/degustace 

Rezervace: nutná předem na mailu degustace@mlsoun.eu nebo tel. 725 885 596. Nahlaste kód voucheru. 

Rezervaci objednaného termínu lze zrušit 24 hodin předem, jinak voucher v plné výši propadá.

Neobsahuje alergeny.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 500 Kč-40 %899 Kč
1 500 Kč-40 %899 Kč
Ukončeno

Nejlepší kavárna široko daleko? Po absolvování tohoto kurzu rozhodně u vás doma.

Zapište se do kurzu Domácího baristy, který pořádá Institut kávy a vína Mlsoun. Dozvíte se, jak se káva pěstuje a zpracovává, nakouknete do historie, seznámíte se s důležitými pojmy a zásadami při přípravě a pochopitelně vše podpoříte důkladnou degustací plantážních i exkluzivních gurmánských káv

Ve své domácí kavárně pak jako profíci zvládnete připravit několik druhů káv od espressa přes french press až po džezvu a pro zájemce z řad svých blízkých umně našleháte mléko tak, aby už na první pohled okouzlilo bohatou pěnou. 

Kde a s kým si o kávě budete povídat

V kávovém oboru se budete vzdělávat v přátelském prostředí Institutu kávy a vína Mlsoun, a to pod vedením jeho majitele Petra Kupčeka – baristy, someliéra a degustátora, který mimochodem spolupracoval s ČT při vytváření pořadu Černé ovce o kvalitě kávy. Působí jako technický porotce v soutěži Mistr kávy a je to certifikovaný pražič. 

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.