Osmichodové degustační menu pro dva: telecí tataráček, flank steak i vepřová panenka

4,1 / 5 Bonjour - Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka (kontakt) Brno - střed (mapa)

Přehled nabídky

Anonym
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha
Restaurace v 1. patře IBC centra
Varianty (1)
Můžete využít až do 1. 7. 2020

Termín

Platnost 1. 5. – 1. 7. 2020.

V ceně

Degustační menu pro 2 osoby

  • 2× polévka s čerstvých rajčat, 1 dcl
  • 2× kohout na víně, 20 g
  • 2× filátko zauzeného pstruha (70 g), artyčokové pyré, borůvkový gel
  • 2× telecí tataráček s lanýžovým olejem, 70 g
  • 2× hovězí flank steak, grilovaná zelenina, 70 g
  • 2× vepřová panenka (70 g) dýňové pyré, lesní plody
  • 2× sorbet, 40 g
  • 2× ovocná kostka, pomerančový gel, ovoce, 40 g 

Omezení

Voucher lze využít od 1. 5. do 1. 7. 2020.

  • Rezervace: alespoň 48 hod. předem přes rezervační formulář http://slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1633712
  • Jídlo s sebou: pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný. 

Termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 5 6 7 8 9 10 12

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

899 Kč
899 Kč
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha
Restaurace v 1. patře IBC centra

Jak se pozná, že je jaro opravdu tady? Všechny talíře nádherně rozkvetou.

Nechte se pohostit v restauraci Bonjour – Culinary Club ČR, kde si pro vás připravili bohaté jarní degustačním menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v 8 chodech.

„Degustační menu splnilo očekávání se vším všudy. Velmi milý majitel a šéfkuchař v jedné roli nám po celou dobu odpovídal na zvídavé dotazy a velmi nás překvapil svou vstřícností. Jídlo bylo vynikající a určitě půjdeme někdy na jiné menu znovu.“ (Daniel a Lenka, 1. 9. 2019)

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.