Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Domácí barista: teoretický i praktický kurz pro vášnivé kávomily s degustací

Mlsoun - institut kávy a vína Hradec Králové (mapa) cca 35 km / 30 min
Počítáno autem z Chrudimi.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Mlsoun – institut kávy a vína

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Termín

Ne 26. 1. 2020 14:00

1 osoba

Kurz Domácí barista vč. degustace káv pro 1 osobu

  • Termín: neděle 26. 1. 2020 od 14.00 do 18.00 
  • Místo: Vinárna BOROMEUM, Špitálská 183, Hradec Králové
  • Náplň kurzu:
    • Původ a historie kávy
    • Proces pěstování, sklizně a pražení
    • Druhy a odrůdy kávy
    • Kávové názvosloví, zásady a časté omyly, fakta a mýty
    • Teorie a praktický nácvik přípravy kávy (espresso, french press, moka, vakuum pot, aero press, džezva)
    • Šlehání mléka
    • Barista doma i v kavárně
    • Degustace plantážních i gurmánských káv
    • Certifikát o absolvování kurzu 

Omezení

Minimální počet osob na kurzu je 5. Pokud se termín kurzu nenaplní, bude vám nabídnut jiný. 

Rezervace: Nutná předem na mailu degustace@mlsoun.eu nebo tel. 725 885 596. Nahlaste kód voucheru. 

Voucher na termín nelze stornovat ani refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 500 Kč −40 % 899 Kč
1 500 Kč −40 % 899 Kč
1 500 Kč −40 % 899 Kč
1 500 Kč −40 % 899 Kč

Nejlepší kavárna široko daleko? Po absolvování tohoto kurzu rozhodně u vás doma.

Zapište se do kurzu Domácího baristy, který pořádá Institut kávy a vína Mlsoun. Dozvíte se, jak se káva pěstuje a zpracovává, nakouknete do historie, seznámíte se s důležitými pojmy a zásadami při přípravě a pochopitelně vše podpoříte důkladnou degustací plantážních i exkluzivních gurmánských káv

Ve své domácí kavárně pak jako profíci zvládnete připravit několik druhů káv od espressa přes french press až po džezvu a pro zájemce z řad svých blízkých umně našleháte mléko tak, aby už na první pohled okouzlilo bohatou pěnou. 

Kde a s kým si o kávě budete povídat

V kávovém oboru se budete vzdělávat v přátelském prostředí Institutu kávy a vína Mlsoun, a to pod vedením jeho majitele Petra Kupčeka – baristy, someliéra a degustátora, který mimochodem spolupracoval s ČT při vytváření pořadu Černé ovce o kvalitě kávy. Působí jako technický porotce v soutěži Mistr kávy a je to certifikovaný pražič. 

Nahoru