Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Perfect days: Divadelní komedie o tom, že peníze ke štěstí nestačí

4,4 / 5 Agentura STARMAN Hradec Králové  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Agentura STARMAN

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

5,0

skvělé představení :-)

Lenka
Varianty (1)

Někdy je život drama, jindy komedie. Vždycky ho ale zpříjemní návštěva divadla.

Přijďte 19. 4.  do Filharmonie Hradce Králové zažít perfektní chvíle u divadelního představení Perfect days. Je to romantická komedie od agentury Starman. Děj se točí nejen okolo žen, které chtějí být šťastné, ale i okolo mužů, kteří se toho nebojí. 

Hlavní hrdinka, úspěšná kadeřnice Barbs, má na první pohled všechno: prosperující firmu, popularitu, nóbl byt, přátele i pečlivou matku. Ovšem jedno jí chybí. Nějak nestihla mít dítě a teď zbývá jen posledních pár let, kdy se to musí podařit. Jenže manželství se jí rozpadlo, její nejbližší přítel je homosexuál a potencionální otcové z nejrůznějších důvodů selhávají.

K čemu je žití na vysoké noze, když na vás nikdo v obrovském bytě nečeká? A na co máte spoustu peněz, když je není s kým utrácet? A co teprve, když je vám 40 a biologické hodiny bijí jako o závod? Lov na kvalitního dárce spermatu se pro Barbs stává prioritou i posedlostí. Chcete vědět, jak to všechno skončí? Tak dorazte, uvelebte se do sedačky a sledujte dění této romantické a svižné komedie, která netradičním způsobem ironizuje (anti)feministické klišé. 

Hrají: Lenka Vlasáková, Jan Dolanský, Petra Jungmanová, Dana Syslová a další. 

Nahoru