Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Dárkový poukaz na kurz výroby sýrů: čerstvé i zrající sýry, parenica, mozzarella a další

Nenechte si ujít nové nabídky podniku KOZFARMMAR
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornění nastaveno Upozornění odhlášeno
Přihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Přehled nabídky
Pro ženy
Termín
Platnost do 14. 12. 2020.
V ceně
- Dárkový poukaz v hodnotě 1200 Kč
(uplatníte na libovolný kurz z nabídky)- Občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- Suroviny a potřeby pro výrobu
- Studijní materiály včetně receptur
- Hotové výrobky
- Vystavení certifikátu o absolvování kurzu
- Úvod do procesů tvorby sýrů:
- Skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
- Pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
- Očkování mléka, mlékárenské kultury
- Teploty, sýření
- Krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
- Solení, lisování, zrání
- Vyrobíte si (dle zaměření kurzu):
- Jogurt, tvaroh, lučinu a čerstvý sýr
- Camembert, hermelín
- Halloumi, ricottu, mozzarellu
- Korbáčiky, oštěpok, parenicu i hrudkový sýr na brynzu
- Kozí sýry, polotvrdé a zrající sýry atd.
Další informace o termínech konání a obsahu jednotlivých kurzů naleznete na stránkách KOZFARMMAR
Omezení
Případný rozdíl nad hodnotu poukazu doplatíte po rezervaci termínu, přebývající částka se neproplácí.
- Na webu si vyberte terminy a ten si zarezervujte, do poznamky uvedte kod voucheru http://www.vyrobasyru-kurzy.cz/
- Poukaz lze uplatnit pro libovolný počet osob i jakékoliv varianty kurzů, případný rozdíl nad hodnotu poukazu doplatíte po rezervaci termínu.
Rezervovaný termín je možno změnit nejméně 7 dní před konáním kurzu po dohodě s pořadatelem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 14. 12. 2020.
V ceně
- Dárkový poukaz v hodnotě 2000 Kč
(uplatníte na libovolný kurz z nabídky)- Občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- Suroviny a potřeby pro výrobu
- Studijní materiály včetně receptur
- Hotové výrobky
- Vystavení certifikátu o absolvování kurzu
- Úvod do procesů tvorby sýrů:
- Skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
- Pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
- Očkování mléka, mlékárenské kultury
- Teploty, sýření
- Krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
- Solení, lisování, zrání
- Vyrobíte si (dle zaměření kurzu)
- Jogurt, tvaroh, lučinu a čerstvý sýr
- Camembert, hermelín
- Halloumi, ricottu, mozzarellu
- Korbáčiky, oštěpok, parenicu i hrudkový sýr na brynzu
- Kozí sýry, polotvrdé a zrající sýry atd.
Další informace o termínech konání a obsahu jednotlivých kurzů naleznete na stránkách KOZFARMMAR
Omezení
Případný rozdíl nad hodnotu poukazu doplatíte po rezervaci termínu, přebývající částka se neproplácí.
- Na webu si vyberte terminy a ten si zarezervujte, do poznamky uvedte kod voucheru http://www.vyrobasyru-kurzy.cz/
- Poukaz lze uplatnit pro libovolný počet osob i jakékoliv varianty kurzů, případný rozdíl nad hodnotu poukazu doplatíte po rezervaci termínu.
Rezervovaný termín je možno změnit nejméně 7 dní před konáním kurzu po dohodě s pořadatelem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 14. 12. 2020.
V ceně
- Dárkový poukaz v hodnotě 2600 Kč
(uplatníte na libovolný kurz z nabídky)- Občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
- Suroviny a potřeby pro výrobu
- Studijní materiály včetně receptur
- Hotové výrobky
- Vystavení certifikátu o absolvování kurzu
- Úvod do procesů tvorby sýrů:
- Skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
- Pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
- Očkování mléka, mlékárenské kultury
- Teploty, sýření
- Krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
- Solení, lisování, zrání
- Vyrobíte si (dle zaměření kurzu)
- Jogurt, tvaroh, lučinu a čerstvý sýr
- Camembert, hermelín
- Halloumi, ricottu, mozzarellu
- Korbáčiky, oštěpok, parenicu i hrudkový sýr na brynzu
- Kozí sýry, polotvrdé a zrající sýry atd.
Další informace o termínech konání a obsahu jednotlivých kurzů naleznete na stránkách KOZFARMMAR
Omezení
Případný rozdíl nad hodnotu poukazu doplatíte po rezervaci termínu, přebývající částka se neproplácí.
- Na webu si vyberte terminy a ten si zarezervujte, do poznamky uvedte kod voucheru http://www.vyrobasyru-kurzy.cz/
- Poukaz lze uplatnit pro libovolný počet osob i jakékoliv varianty kurzů, případný rozdíl nad hodnotu poukazu doplatíte po rezervaci termínu.
Rezervovaný termín je možno změnit nejméně 7 dní před konáním kurzu po dohodě s pořadatelem.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Že sýr vykouzlí úsměv na tváři – to ví nejen každý fotograf. To vědí hlavně ti, kdo si tuhle pochoutku umí vyrobit úplně sami!
A radost budete mít i vy nebo někdo z vašich blízkých, koho obdarujete dárkovým voucherem na kurz výroby sýrů v hodnotě až 2600 Kč. Z nabídky rodinné minifarmy KOZFARMMAR si vyberete přesně ten, který vám padne do oka – pak už vás čeká příjemné získávání nových věcí a ochutnávání.
Informace o kurzech
Kurzy probíhají v domácích podmínkách malé sýrárny. Maximální kapacita každého kurzu je 6 osob (nízký počet účastníků zaručuje prostor pro individuální přístup i lepší možnost zapojit každého do výroby). Během celého kurzu jsou k dispozici nápoje (káva, čaj, voda), stravování je možné v nedalekých restauracích.
V rámci kurzu se naučíte základní postupy výroby vlastních mléčných produktů a sýrů. Máte zajištěny veškeré potřebné studijní materiály, nástroje i suroviny. Na konci kurzu vám bude vystaven certifikát o absolvování a hotové výrobky si odvezete domů.