Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dárkový poukaz na kurz výroby sýrů: čerstvé i zrající sýry, parenica, mozzarella a další

4,3 / 5 KOZFARMMAR Bučovice  (mapa) 48 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku KOZFARMMAR

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (3)

Termín

Platnost do 14. 12. 2020.

V ceně

  • Dárkový poukaz  v hodnotě 1200 Kč
    (uplatníte na libovolný kurz z nabídky)
    • Občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
    • Suroviny a potřeby pro výrobu
    • Studijní materiály včetně receptur
    • Hotové výrobky
    • Vystavení certifikátu o absolvování kurzu

  • Úvod do procesů tvorby sýrů:
    • Skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
    • Pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
    • Očkování mléka, mlékárenské kultury
    • Teploty, sýření
    • Krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
    • Solení, lisování, zrání

  • Vyrobíte si (dle zaměření kurzu):
    • Jogurt, tvaroh, lučinu a čerstvý sýr
    • Camembert, hermelín
    • Halloumi, ricottu, mozzarellu
    • Korbáčiky, oštěpok, parenicu i hrudkový sýr na brynzu
    • Kozí sýry, polotvrdé a zrající sýry atd.

Další informace o termínech konání a obsahu jednotlivých kurzů naleznete na stránkách KOZFARMMAR


Omezení

Případný rozdíl nad hodnotu poukazu doplatíte po rezervaci termínu, přebývající částka se neproplácí. 

  • Na webu si vyberte terminy a ten si zarezervujte, do poznamky uvedte kod voucheru http://www.vyrobasyru-kurzy.cz/
  • Poukaz lze uplatnit pro libovolný počet osob i jakékoliv varianty kurzů, případný rozdíl nad hodnotu poukazu doplatíte po rezervaci termínu. 

Rezervovaný termín je možno změnit nejméně 7 dní před konáním kurzu po dohodě s pořadatelem. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 200 Kč 999 Kč
1 200 Kč 999 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 14. 12. 2020.

V ceně

  • Dárkový poukaz  v hodnotě 2000 Kč
    (uplatníte na libovolný kurz z nabídky)
    • Občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
    • Suroviny a potřeby pro výrobu
    • Studijní materiály včetně receptur
    • Hotové výrobky
    • Vystavení certifikátu o absolvování kurzu

  • Úvod do procesů tvorby sýrů:
    • Skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
    • Pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
    • Očkování mléka, mlékárenské kultury
    • Teploty, sýření
    • Krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
    • Solení, lisování, zrání
  • Vyrobíte si (dle zaměření kurzu)
    • Jogurt, tvaroh, lučinu a čerstvý sýr
    • Camembert, hermelín
    • Halloumi, ricottu, mozzarellu
    • Korbáčiky, oštěpok, parenicu i hrudkový sýr na brynzu
    • Kozí sýry, polotvrdé a zrající sýry atd.

Další informace o termínech konání a obsahu jednotlivých kurzů naleznete na stránkách KOZFARMMAR

Omezení

Případný rozdíl nad hodnotu poukazu doplatíte po rezervaci termínu, přebývající částka se neproplácí. 

  • Na webu si vyberte terminy a ten si zarezervujte, do poznamky uvedte kod voucheru http://www.vyrobasyru-kurzy.cz/
  • Poukaz lze uplatnit pro libovolný počet osob i jakékoliv varianty kurzů, případný rozdíl nad hodnotu poukazu doplatíte po rezervaci termínu. 

Rezervovaný termín je možno změnit nejméně 7 dní před konáním kurzu po dohodě s pořadatelem. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 000 Kč 1 699 Kč
2 000 Kč 1 699 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 14. 12. 2020.

V ceně

  • Dárkový poukaz  v hodnotě 2600 Kč
    (uplatníte na libovolný kurz z nabídky)
    • Občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda)
    • Suroviny a potřeby pro výrobu
    • Studijní materiály včetně receptur
    • Hotové výrobky
    • Vystavení certifikátu o absolvování kurzu

  • Úvod do procesů tvorby sýrů:
    • Skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
    • Pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
    • Očkování mléka, mlékárenské kultury
    • Teploty, sýření
    • Krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
    • Solení, lisování, zrání

  • Vyrobíte si (dle zaměření kurzu)
    • Jogurt, tvaroh, lučinu a čerstvý sýr
    • Camembert, hermelín
    • Halloumi, ricottu, mozzarellu
    • Korbáčiky, oštěpok, parenicu i hrudkový sýr na brynzu
    • Kozí sýry, polotvrdé a zrající sýry atd.

Další informace o termínech konání a obsahu jednotlivých kurzů naleznete na stránkách KOZFARMMAR


Omezení

Případný rozdíl nad hodnotu poukazu doplatíte po rezervaci termínu, přebývající částka se neproplácí. 

  • Na webu si vyberte terminy a ten si zarezervujte, do poznamky uvedte kod voucheru http://www.vyrobasyru-kurzy.cz/
  • Poukaz lze uplatnit pro libovolný počet osob i jakékoliv varianty kurzů, případný rozdíl nad hodnotu poukazu doplatíte po rezervaci termínu. 

Rezervovaný termín je možno změnit nejméně 7 dní před konáním kurzu po dohodě s pořadatelem. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 600 Kč 2 199 Kč
2 600 Kč 2 199 Kč
Ukončeno

Že sýr vykouzlí úsměv na tváři – to ví nejen každý fotograf. To vědí hlavně ti, kdo si tuhle pochoutku umí vyrobit úplně sami!

A radost budete mít i vy nebo někdo z vašich blízkých, koho obdarujete dárkovým voucherem na kurz výroby sýrů v hodnotě až 2600 Kč. Z nabídky rodinné minifarmy KOZFARMMAR si vyberete přesně ten, který vám padne do oka – pak už vás čeká příjemné získávání nových věcí a ochutnávání.

Informace o kurzech

Kurzy probíhají v domácích podmínkách malé sýrárny. Maximální kapacita každého kurzu je 6 osob (nízký počet účastníků zaručuje prostor pro individuální přístup i lepší možnost zapojit každého do výroby). Během celého kurzu jsou k dispozici nápoje (káva, čaj, voda), stravování je možné v nedalekých restauracích.

V rámci kurzu se naučíte základní postupy výroby vlastních mléčných produktů a sýrů. Máte zajištěny veškeré potřebné studijní materiály, nástroje i suroviny. Na konci kurzu vám bude vystaven certifikát o absolvování a hotové výrobky si odvezete domů.

Nahoru