Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

2 různé kuchařské show v Presto Meat marketu: degustace i skvělá podívaná

4,6 / 5 Kurzy vaření - Presto Praha  (mapa) 45 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Že profesionálně připravené jídlo je pastva pro oči i mlsný jazýček, to je známá věc. Ale víte, že může být i skvělou zábavou?

Při vaření si možná moc zábavy neužijete, teď tomu bude ale jinak: vařit totiž nebudete vy. Při kuchařsko-řeznických show v Presto meat marketu se toho chopí profesionál, na vás bude jen všechny ty dobroty ochutnávat. Vybírat můžete ze dvou témat show: maso a steaky nebo kuchyni středomoří (mediterán)

3,5 hodiny zábavy a ochutnávek

Šéfkuchař Martin Kincl pro vás připraví 5chodové menu a ukáže vám, jak moderní pokrmy vznikají: kromě jejich přípravy si hezky zblízka omrknete i servírování a zdobení. Ke každému chodu ochutnáte také doporučené kvalitní víno, které s jídlem ladí.

Pro kterou show se tedy rozhodnete?

  • Maso a steaky moderní gastronomie, menu:
    • Kachní prsa na salátu s hráškovými lusky, jarní cibulkou a tamarindovým dresinkem (víno – Sauvignon Blanc) 
    • Pomalu tažené telecí hrudí v omačce kikomman, podávané s wasabi springroll, okurkovým pickle a salátkem z mořských řas wakame (víno Pinot Noir)
    • Vepřová panenka ve slanině, podávaná s pastyňákovým pyré, ragú z květáku a rozinek, zdobená omáčkou demi-glace (víno Malbec)
    •  Hovězí Rump steak, podávaný s grilovanou polentou, lanýžovou omáčkou s liškami (víno Primitivo)
    •  Flambovaný ananas zdobený limetovým creme fraiche a lístky máty ( Proseco D.O.C.)
  • Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko), menu:
    • Selečí hřbet v italské pancette připravovaný metodou sous vide na krémovém risottu s kozím sýrem, glazovanou řepou a lístky rukoly. (víno Pinot Grigio)
    • Grilované peruanské kalamáry na paprikovém coulis s nokem štouchaných citronových brambor s rukolou (víno Fruit de Mer) 
    • Konfit z hovězích líček podávaný s parmazánovou tortelinou na rajčatové  omáčce s telecím juice a lístky bazalky (víno Montepulciano)
    • Vyzrálý (30 dní stařený nízký roštěnec) podávaný s cuketovým suflé zdobený šalotkovou omáčkou a glazovanou mrkvičkou na rozmarýnu (víno Chianti)
    • Profiteroles z odpalovaného těsta, plněné čokoládovým kréme, zdobené mascarpone a jahodovým tataráčkem

Přečtěte si více o zkušeném kuchaři Martinu Kinclovi. A pokud byste raději zažili klasičtější kurz vaření, podívejte se na další Akci Presto Meat marketu.

Nahoru