
Termín
Platnost do 31. 3. 2020.
V ceně
Maso a steaky moderní gastronomie pro 1 osobu:
- 3,5hodinová kuchařská show s ukázkami příprav pokrmů
- Ochutnávky steaků (např. Rib Eye, Top Blade, Chuck Eye roll, Top Side, Ball Type, Chuck Flap, Rump Steak, Flank Steak) a příloh dle trendů moderní gastronomie
- Rezervace: Termíny kurzů jsou vypsány na www.kurzyvareni.cz/kalendar. Vybraný kurz a termín si zamluvte na www.kurzyvareni.cz/objednavka
- Do přihlášky je nutné uvést jméno, e‑mail, telefon, název kurzu, datum konání a počet účastníků. Do zprávy zadejte kód voucheru.
Změna termínu je možná nejpozději 2 dny předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2020.
V ceně
Mediterán(Francie, Itálie, Řecko, Španělsko) pro 1 osobu
- 3,5hodinová kuchařská show - ukázky příprav jednotlivých pokrmů
- Ochutnávky steaků, domácích těstovin, krevet a příloh dle trendů moderní gastronomie
- Rezervace: Termíny kurzů jsou vypsány na www.kurzyvareni.cz/kalendar. Vybraný kurz a termín si zamluvte na www.kurzyvareni.cz/objednavka
- Do přihlášky je nutné uvést jméno, e‑mail, telefon, název kurzu, datum konání a počet účastníků. Do zprávy zadejte kód voucheru.
Změna termínu je možná nejpozději 2 dny předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Že profesionálně připravené jídlo je pastva pro oči i mlsný jazýček, to je známá věc. Ale víte, že může být i skvělou zábavou?
Při vaření si možná moc zábavy neužijete, teď tomu bude ale jinak: vařit totiž nebudete vy. Při kuchařsko-řeznických show v Presto meat marketu se toho chopí profesionál, na vás bude jen všechny ty dobroty ochutnávat. Vybírat můžete ze dvou témat show: maso a steaky nebo kuchyni středomoří (mediterán).
3,5 hodiny zábavy a ochutnávek
Šéfkuchař Martin Kincl pro vás připraví 5chodové menu a ukáže vám, jak moderní pokrmy vznikají: kromě jejich přípravy si hezky zblízka omrknete i servírování a zdobení. Ke každému chodu ochutnáte také doporučené kvalitní víno, které s jídlem ladí.
Pro kterou show se tedy rozhodnete?
- Maso a steaky moderní gastronomie, menu:
- Kachní prsa na salátu s hráškovými lusky, jarní cibulkou a tamarindovým dresinkem (víno – Sauvignon Blanc)
- Pomalu tažené telecí hrudí v omačce kikomman, podávané s wasabi springroll, okurkovým pickle a salátkem z mořských řas wakame (víno Pinot Noir)
- Vepřová panenka ve slanině, podávaná s pastyňákovým pyré, ragú z květáku a rozinek, zdobená omáčkou demi-glace (víno Malbec)
- Hovězí Rump steak, podávaný s grilovanou polentou, lanýžovou omáčkou s liškami (víno Primitivo)
- Flambovaný ananas zdobený limetovým creme fraiche a lístky máty ( Proseco D.O.C.)
- Mediterán (Francie, Itálie, Řecko,
Španělsko), menu:
- Selečí hřbet v italské pancette připravovaný metodou sous vide na krémovém risottu s kozím sýrem, glazovanou řepou a lístky rukoly. (víno Pinot Grigio)
- Grilované peruanské kalamáry na paprikovém coulis s nokem štouchaných citronových brambor s rukolou (víno Fruit de Mer)
- Konfit z hovězích líček podávaný s parmazánovou tortelinou na rajčatové omáčce s telecím juice a lístky bazalky (víno Montepulciano)
- Vyzrálý (30 dní stařený nízký roštěnec) podávaný s cuketovým suflé zdobený šalotkovou omáčkou a glazovanou mrkvičkou na rozmarýnu (víno Chianti)
- Profiteroles z odpalovaného těsta, plněné čokoládovým kréme, zdobené mascarpone a jahodovým tataráčkem
Přečtěte si více o zkušeném kuchaři Martinu Kinclovi. A pokud byste raději zažili klasičtější kurz vaření, podívejte se na další Akci Presto Meat marketu.
Zkušeného kuchaře Martina Kincla můžete znát z televizního pořadu Pečeme podle hvězd. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci. Současně kromě Presto kurzů vaření otevřel také gurmánské řeznictví a bistro Presto meat–market v blízkosti centra Prahy. |

