Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Lávový kámen na rovnoměrné grilování bez připalování: kovový rám, 2 rozměry

4,6 / 5 Grillstone.cz Doprava zdarma 11 prodejů
}

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Grillstone.cz

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Varianta:
40 × 30 cm, výška 2 cm
Ukončeno
1 499 Kč

V ceně varianty:

Grilovací kámen s nerezovým rámem

  • Rozměry: 2 × 40 × 30 cm (v × š × h)
  • Váha: 7,5 kg
  • Kovový rám z potravinářského nerezu 

Doručení:

DPD
Zdarma (6 prac. dní)

Doručuje obchod:

grillstone.cz
info@centrumkamen.cz
+420 281 863 429

Rychlý obchod. Zboží odpovídá popisu i fotografii. Již jsme i vyzkoušeli a jsme velmi spokojeni.

Iva
Vhodné na el. i plynový hořák, přímý oheň i uhlí
Lávu těží v blízkosti sopky Etny
Zpracovává česká kamenická dílna

Doba kamenná je zpět. Volejte třikrát: Láva! Láva! Láva!

Připravte si dobroty na grilovacím kameni Grillstone, na kterém se vám, na rozdíl od klasického roštu, nestane, že by se klobásky či steaky připekly nebo dokonce vysušily. Kámen je vyrobený z lávy, která se těží v blízkosti Etny na Sicílii, precizní zpracování pak zaštiťuje tradiční česká kamenická dílna. 

Kámen je velký 40 × 30 cm a na výběr jsou dvě tloušťky: 3cm kámen je déle teplý, 2cm je zase rychleji rozehřátý (oběma to trvá kolem deseti minut). 

Grillstone můžete umístit jak na elektrický či plynový hořák, tak i na přímý oheň nebo dřevěné uhlí.

A ještě jedna vychytávka pro snadnou manipulaci: Kámen je opatřený kovovým rámem z potravinářského nerezu, který je chemicky nezávadný. Přesně na něj sedí, takže nehrozí vyklouznutí. Při grilování se nerozžhaví, přesto se doporučuje použít ochranné rukavice.

Výhodou originálního a původního magmatického materiálu je, že na rozdíl od žulových či mramorových náhražek nepraská a je zcela zdravotně nezávadný. Při přípravě pokrmů docílíte stejnoměrné tepelné úpravy, jídlo přitom není v přímém kontaktu s ohněm a nehrozí tedy vznik karcinogenů. Na přední straně kamene je drážka na odtok přebytečného tuku.

Tip na recept: Lávový burger

Budete potřebovat:

  • Mleté hovězí maso (min. 20% tučnost)
  • Kremžská hořčice
  • Worchesterová omáčka
  • Česnek
  • Šalotka
  • Mletý pepř
  • Hrubá sůl

Postup:

  • K masu přidáme pár lžic kremžské hořčice, worchesterovou omáčku, prolisovaný česnek, najemno mletou šalotku a podle chuti sůl a pepř. Pořádně prohněteme rukama a necháme chvilku odležet při pokojové teplotě. Vytvarujeme burgery o výšce cca 2 centimetry a s průměrem o maličko větším, než je bulka.
  • Lávový kámen rozehřejeme na grilu, potřeme olejem a pokládáme na něj vytvarované burgery. Mírně je uprostřed přitlačte rukou. Zamezíte tak jejich vyboulení. Po propečení z jedné strany je otáčíme kleštěmi nebo lopatkou. Po propíchnutí vidličkou by se uvolnila všechna šťáva. Dobrou chuť!
  • Náplň samotné bulky necháme na vaší fantazii.  

Adresa pro případné vrácení zboží:

Grillstone.cz, Broumarská 359, Praha 14, 198 00