Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Valentýnská večeře o 5 chodech: avokádová pěna, losos, telecí maso i dezert

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • 2× přípitek, 1 dcl
    • Prosecco rosé
  • 2× amuse bouche
    • Avokádová pěna s koriandrem a chilli, kreveta a sakura
  • 2× studený předkrm, 70 g
    • Losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu
  • 2× polévka, 0,15 l
    • Hráškový krém, smetanová espuma
  • 2× hlavní chod, 75 g
    • Telecí váleček, dýňové pyré, balsamiková redukce, lesní plody
  • 2× dezert, 100 g
    • Čokoládový řez, maliny, rybíz, borůvky
  • 2× káva Brosio podle výběru z nápojového lístku 

Omezení

Valentýnská večeře se podává ve dnech 14. až 24. 2. 2019.

Můžete využít do 24. 2. 2019

  • Rezervace: proveďte alespoň 48 hodin předem pomocí online formuláře.
  • Večeře se podávají od 17 hodin. 

Po vytvoření rezervace v rezervačním systému již nelze voucher stornovat ani refundovat. 

Obsahuje následující alergeny:

2 3 4 7 8 10

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 900 Kč −48 % 989 Kč
1 900 Kč −48 % 989 Kč
Prosecco na úvod a káva na závěr
Valentýnská výzdoba, menu se podává 14. až 24. 2.
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR

Doktor Láska říká: Ideální rande zásadně začíná předkrmem.

Tohle rande vám bude chutnat! Vyjděte si s partnerem do Culinary Clubu ČR, kde vás královsky pohostí šéfkuchař Petr Erin Kováč. Valentýnská večeře se skládá z 5 chodů – hlavní role se ujme telecí váleček s dýňovým pyré. Na krásný večer si připijete proseccem a k závěrečné sladké tečce se bude podávat káva.

Dobré vědět: Menu je ryze valentýnské, podává se od 14. do 24. 2. 2019 a váš stůl bude také patřičně vyzdobený okvětními lístky. Prostě romantika! 

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti, kterými je šéfkuchař a autor menu ověnčen. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita