
Termín
Platnost do 24. 2. 2019.
V ceně
- 2× přípitek, 1 dcl
- Prosecco rosé
- 2× amuse bouche
- Avokádová pěna s koriandrem a chilli, kreveta a sakura
- 2× studený předkrm, 70 g
- Losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu
- 2× polévka, 0,15 l
- Hráškový krém, smetanová espuma
- 2× hlavní chod, 75 g
- Telecí váleček, dýňové pyré, balsamiková redukce, lesní plody
- 2× dezert, 100 g
- Čokoládový řez, maliny, rybíz, borůvky
- 2× káva Brosio podle výběru z nápojového lístku
Omezení
Můžete využít do 24. 2. 2019
- Rezervace: proveďte alespoň 48 hodin předem pomocí online formuláře.
- Večeře se podávají od 17 hodin.
Po vytvoření rezervace v rezervačním systému již nelze voucher stornovat ani refundovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Doktor Láska říká: Ideální rande zásadně začíná předkrmem.
Tohle rande vám bude chutnat! Vyjděte si s partnerem do Culinary Clubu ČR, kde vás královsky pohostí šéfkuchař Petr Erin Kováč. Valentýnská večeře se skládá z 5 chodů – hlavní role se ujme telecí váleček s dýňovým pyré. Na krásný večer si připijete proseccem a k závěrečné sladké tečce se bude podávat káva.
Dobré vědět: Menu je ryze valentýnské, podává se od 14. do 24. 2. 2019 a váš stůl bude také patřičně vyzdobený okvětními lístky. Prostě romantika!
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti, kterými je šéfkuchař a autor menu ověnčen. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.