Rezervace: místa si zamluvte 24 hodin předem na tel. 224 813 874, volejte ve všední dny mezi 13:00–24:00, o víkendech mezi 12:00–24:00. K rezervaci bude využíváno horní i dolní patro podle naplněných kapacit.
Jídlo s sebou: Není možné, zvěřinové pochoutky si nejlépe vychutnáte přímo v restauraci.
Rezervace: místa si zamluvte 24 hodin předem na tel. 224 813 874, volejte ve všední dny mezi 13:00–24:00, o víkendech mezi 12:00–24:00. K rezervaci bude využíváno horní i dolní patro podle naplněných kapacit.
Jídlo s sebou: Není možné, zvěřinové pochoutky si nejlépe vychutnáte přímo v restauraci.
V téhle restauraci se budete chtít usádlit na dlouhou dobu!
V restauraci U Sádlů, která je zařízena v gotickém stylu a nabízí prvotřídní českou kuchyni si pro vás tentokrát připravili zvěřinové menu, na které si můžete zaskočit klidně sami, nebo ve dvou. Ochutnáte zvěřinovou paštiku s brusinkami a brusinkami, kančí špíz s hříbkovou omáčkou i domácí závin s vanilkovou omáčkou.
Ve stylovém interiéru vám nabídnou čepované pivoBudvar, známé svou tradicí a skvělou chutí, a dále mnoho skvělých vín od moravských vinařů – Baloun, Madl a Skoupil. V nabídce si budete moci vybrat vína pozdních sběrů, vína suchá i sladší, s vůní a chutí po ovoci, květinách či bylinkách, která se budou výborně doplňovat s pokrmy.