
Termín
Platnost do 15. 2. 2019.
V ceně
Kurz „Vařte jako francouzský šéfkuchař“ ve škole Kuliner
- Termín: úterý 12. února 2019 od 17.30 do 21.30
- Náplň kurzu:
- příprava 5chodového menu:
- pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šalotkou na opečené domácí bylinkové bagetce
- kuřecí supreme plněný sušenou šunkou a fava fazolemi, salátek z barevné podzimní zeleniny a máslový jus
- silný drůbeží vývar s dýňovými nočky, trhaným masem a zeleninou julienne
- kuřecí stehno à la kohout na víně s restovanými žampiony, perlovou cibulkou a slaninovými chipsy
- crème brûlée s karamelovou krustou a malinami v mátovém cukru
- tipy a recepty pro domácí vaření
- nápoje, které můžete konzumovat během kurzu: víno z regionálního vinařství, pivo Birell, pivo Plzeň, chlazená voda s citrusy
- zapůjčení zástěry na vaření
- certifikát o absolvování kurzu
- příprava 5chodového menu:
Rezervace: Po zakoupení voucheru je nutné potvrdit svou účast na e‑mailu info@kulinerplus.cz, kde uvedete své jméno, kontaktní údaje a kód voucheru s datem kurzu který jste si zakoupili (úterý 12. února nebo středa 13. února 2019).
Storno podmínky nejsou možné. Zastoupení vámi zvoleným náhradníkem však ano.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 15. 2. 2019.
V ceně
Kurz „Vařte jako francouzský šéfkuchař“ ve škole Kuliner
- Termín: středa 13. února 2019 od 17.30 do 21.30
- Náplň kurzu:
- příprava 5chodového menu:
- pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šalotkou na opečené domácí bylinkové bagetce
- kuřecí supreme plněný sušenou šunkou a fava fazolemi, salátek z barevné podzimní zeleniny a máslový jus
- silný drůbeží vývar s dýňovými nočky, trhaným masem a zeleninou julienne
- kuřecí stehno à la kohout na víně s restovanými žampiony, perlovou cibulkou a slaninovými chipsy
- crème brûlée s karamelovou krustou a malinami v mátovém cukru
- tipy a recepty pro domácí vaření
- nápoje, které můžete konzumovat během kurzu: víno z regionálního vinařství, pivo Birell, pivo Plzeň, chlazená voda s citrusy
- zapůjčení zástěry na vaření
- certifikát o absolvování kurzu
- příprava 5chodového menu:
Rezervace: Po zakoupení voucheru je nutné potvrdit svou účast na e‑mailu info@kulinerplus.cz, kde uvedete své jméno, kontaktní údaje a kód voucheru s datem kurzu který jste si zakoupili (úterý 12. února nebo středa 13. února 2019).
Storno podmínky nejsou možné. Zastoupení vámi zvoleným náhradníkem však ano.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
„Pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šalotkou…“ Jazyk nejkrásnějších receptů připomíná poezii. A poezií bývá i to, co se díky nim vykouzlí na talíři.
Chcete vařit tak, aby před vámi smekl i rodilý Pařížan? Tak
přijměte pozvání na kurz ve škole Kuliner. Provede vás jím Jan Rimpler –
sympatický šéfkuchař a pravidelný host pořadu Dobré ráno v České
televizi. Pod jeho vedením budete vytvářet noblesní hostinu
o 5 chodech.
Kurz se koná v úterý 12. února nebo 13. února a je určen úplným začátečníkům i kulinářským nadšencům. Základem celého menu bude francouzské kuře – snadno dostupná surovina, kterou koupíte v běžných obchodech.
Jako amuse-bouche připravíte pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šalotkou. Naučíte se udělat vynikající kuřecí supreme a krok po kroku se dopracujete k dokonalému drůbežímu vývaru. Hlavním chodem bude kuřecí stehno à la kohout na víně, sladkou tečkou zase crème brûlée. |
Jednotlivé pokrmy můžete v průběhu kurzu degustovat, a co nesníte, to si odnesete zabalené domů. Odnášet si budete také certifikát a recepty s tipy pro domácí vaření.