Kreditopad je tu!! Nakupte a shrábnete kredity! Více informací

Nad 500 Kč = kredity v hodnotě 100 Kč
Nad 1500 Kč = kredity v hodnotě 300 Kč
Nad 3000 Kč = kredity v hodnotě 700 Kč

Platí pouze do pondělní půlnoci!

Připravte si chutný sýr: víkendový kurz domácí výroby sýrů na rodinné farmě

6 zákazníků
Domů si odnesete vlastnoručně připravené výrobky
Domů si odnesete vlastnoručně připravené výrobky
Přespat můžete na farmě v podkroví
Přespat můžete na farmě v podkroví
Malá skupinka a sympatická lektorka
Malá skupinka a sympatická lektorka
Varianty (10)

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.

Můžete využít do 28. 4. 2019
(Platí pro všechny varianty, pokud není v Omezení uvedeno jinak)

  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 
2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.

Můžete využít do 28. 4. 2019
(Platí pro všechny varianty, pokud není v Omezení uvedeno jinak)

  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 
2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.

Můžete využít do 28. 4. 2019
(Platí pro všechny varianty, pokud není v Omezení uvedeno jinak)

  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 
2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.

Můžete využít do 28. 4. 2019
(Platí pro všechny varianty, pokud není v Omezení uvedeno jinak)

  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 
2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.

Můžete využít do 28. 4. 2019
(Platí pro všechny varianty, pokud není v Omezení uvedeno jinak)

  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 
2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.

Můžete využít do 28. 4. 2019
(Platí pro všechny varianty, pokud není v Omezení uvedeno jinak)

  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 
2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.

Můžete využít do 28. 4. 2019
(Platí pro všechny varianty, pokud není v Omezení uvedeno jinak)

  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 
2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.

Můžete využít do 28. 4. 2019
(Platí pro všechny varianty, pokud není v Omezení uvedeno jinak)

  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 
2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.

Můžete využít do 28. 4. 2019
(Platí pro všechny varianty, pokud není v Omezení uvedeno jinak)

  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 
2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.

Můžete využít do 28. 4. 2019
(Platí pro všechny varianty, pokud není v Omezení uvedeno jinak)

  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e-mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 
2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč

Co se na farmě naučíte, doma jako když najdete.

A na rodinné minifarmě KOZFARMMAR se toho naučíte spoustu: skvělé sýry, máslo, tvaroh i jogurt. To vše během jediného víkendu pod dohledem milé lektorky, kterou si účastníci kurzu nemůžou vynachválit.

„Parádní kurz pro začátečníky, velice sympatická paní Marcela nám detailně vysvětlila, jak na výrobu domácích sýrů. Skvěle jsme si to užili! Moc děkujem za nezapomenutelný zážitek.“ (Lucie, listopad 2017)

Na výběr máte několik termínů od listopadu až do dubna. Kurz se koná ve vybavené domácí sýrárně a je pro 6 účastníků,  kteří přímým zapojením do výroby získají prostor pro individuální přístup i komfortnější získávání praktických technologických dovedností. Co na kurzu vyrobíte, to si také odvezete a zbaštíte doma. 

Máte to daleko a nevíte, kde přespat?

Můžete si domluvit nocleh přímo na farmě, kde jsou dva třílůžkové pokoje v podkroví, každý s TV a společným sociálním zařízením (rozdělení pokojů i lůžek je na dohodě mezi účastníky. K dispozici jsou polštáře i přikrývky, povlečení je však nutno si dovézt vlastní (případně spacák, deku, ..). Případně si můžete zajistit ubytování v některém z místních hotelů a penzionů. Na jídlo se dá zajít do několika restaurací v blízkém okolí, případně si nakupte v místních obchodech nebo si objednejte dovoz pizzy. V průběhu kurzu máte zajištěné občerstvení (káva, čaj, voda). Parkování před domem i v ulici zdarma. 

Lucie

Parádní kurz pro začátečníky, velice sympatická paní Marcela nám detailně vysvětlila jak na výrobu domácích sýrů. Skvěle jsme si to užili! Moc děkujem za nezapomenutelný zážitek

Lucie

Parádní kurz pro začátečníky, velice sympatická paní Marcela nám detailně vysvětlila jak na výrobu domácích sýrů. Skvěle jsme si to užili! Moc děkujem za nezapomenutelný zážitek

Nikola

Příjemné prostředí individuální přístup, výborné sýry, parádní zážitek, korbáčky měli největší úspěch :-)

Ocenila bych lepší organizaci času

Klára

Paní je velmi ochotná, ráda vše vysvětlí i několikrát dokola :-)

KOZFARMMAR
Družstevní 201, Bučovice, 68501

KOZFARMMAR

Družstevní 201, Bučovice

Zobrazit na mapě
Parkování před domem i v ulici zdarma.
Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Vybavení a služby
Parkování zdarma
Internet zdarma
U nás se nekouří
Jak uplatnit

Chybí vám nějaké další informace?

Zeptejte se nás na cokoliv
Kalkulace ceny
O podniku
KOZFARMMAR
Družstevní 201, Bučovice, 68501
Otevírací doba: Nepravidelná - dle domluvy
Více o podniku