Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Opičí dobrodružství: 3 hodiny s celou rodinou v lanovém centru

4,8 / 5 Lužánky – středisko volného času Brno, příspěvková organizace Brno  (mapa) 2 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Lužánky – středisko volného času Brno, příspěvková organizace

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro děti

Přehled nabídky
Pro děti

5,0

Super zábavně-sportovní odpoledne, moc milé instruktorky

Helena
Varianty (1)

Opice obvykle žijí v pralese. V Brně bývají vidět na Lesné.

Pro jednou nebudou vaše děti dělat opičky na vás, ale s vámi. Nic totiž pro rodinu není krásnější než povedené společné zážitky. A v Lanovém centru PROUD na Lesné o ně rozhodně nebude nouze: vyzkoušíte si třeba velký zhup z výšky 10 metrů.

S celou rodinou, tj. v skupince max. 2 dospělých a 3 dětí, si prolezete velkou část zdejších individuálních překážek. Po celou dobu programu se vám bude věnovat vyškolený instruktor, který připraví program na míru pro vás i vaše děti.

V ceně vstupného je zapůjčení kompletního vybavení potřebného k lezení, tudíž potřebujete pouze sportovní oblečení, ždibet odvahy a chuť si tohle opičí dobrodružství spolu pořádně užít.

Otestováno mama blogerkou

Blogerka Gábi vyrazila do lanového centra s rodinou a byli nadšení úplně všichni. I ti, kteří měli zpočátku obavy, zda to zvládnou. „Na první dobrou by se mohlo zdát, že to bude celkem zábavná podívaná, ale rovnou vám prozradím, že jsme si celé 2 hodiny v lanovém parku řádně užili a Violka nechtěla odejít. Každým pokusem se dostávali Violi i Jiřík výš a výš. Byly jako takové malé opičky. Jiříkovi jsem musela říkat, ať pořád tak nevyplazuje jazyk (což dělává, když se na něco soustředí), ale stejně si nedal pokoj. Violi ta se zase téměř nonstop usmívala. Takhle spokojenou jsem ji už dlouho neviděla. A to beru asi jako největší úspěch. Že i ona, která má běžně strach z výšek, tak tady to brala jako hru a neskutečně nás překvapila.“ Přečtěte si celou recenzi.

Nahoru