
Termín
Platnost do 28. 4. 2018.
V ceně
- 6hodinový kurz foodstylingu se koná 21. 4. 2018 od 8.00 do 14.00 hod.
- V první části si každý účastník uvaří vlastní jídlo z kvalitních surovin pod vedením šéfkuchaře Filipa Vracovského.
- Poté se pokrm naučíte skvěle naaranžovat a vyfotit.
- Závěrem se naučíte, jak fotografie zpracovat a použít na sociálních sítích.
- Lektor kurzu je Restauratér roku 2017 Asociace hotelů a restaurací p. Bohumil Rydrych.
- Na kurz potřebujete jen dobrou náladu a dobrý mobilní telefon či zrcadlovku.
- Kurz je zakončen certifikátem pro každého účastníka. Tématem je česká kuchyně.
- Cílem kurzu je naučit se techniky servírování jídel jak v běžném domácím prostředí, tak v restauracích či na soutěžích.
- Kurz je vhodný pro začínající kuchaře, kuchaře z restauračních zařízeních a všechny milovníky jídla.
Kurz se koná v Hotelové škole Plzeň Skrvňany.
- Termín potvrďte na e‑mail brydrych@atlas.cz
- Minimální počet kurzu je 10 lidí, maximální 15 lidí.
- V případě nenaplnění minimální kapacity vám bude nabídnut jiný termín.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
I když má někdy i konzumace pizzy přímo z krabice, vlašského salátu z papíru či třeba domácího guláše rovnou z hrnce své kouzlo, dokonalý požitek z jídla se dostaví jedině, je-li esteticky prezentováno.
Že člověk jí taky očima, je známá věc. Hezky naservírovaný pokrm oceníme nejen v restauraci, ale i při domácím vaření. V dnešní době je navíc důležité umět výsledný produkt kulinářského snažení zachytit a sdílet na sociálních sítích (ať už z profesních či čistě soukromých důvodů).
Právě proto je zde pro vás šestihodinový kurz foodstylingu, při němž si výše zmíněné dovednosti osvojíte. Kurz se koná v Hotelové škole Plzeň Skrvňany, kde si pod taktovkou Filipa Vracovského – vyhlášeného plzeňského šéfkuchaře – nejprve uvaříte jídlo z české kuchyně, a následně vás bude Bohumil Rydrych, který je držitelem ocenění Restauratér roku 2017 Asociace hotelů a restaurací, učit, jak pokrm skvěle naaranžovat, vyfotit a výsledné snímky zpracovat a použít na sociálních sítích.
Restauratér roku 2017 AHR ČR historicky první držitel ocenění Trenér kvality služeb II. stupně Ministerstva pro místní rozvoj lektor Akademie Hotelnictví v Plzni v oblastech Food Styling, Technika obsluhy služeb, Stolničení odborný poradce a mystery shopping v gastronomii |
Všechny suroviny a potřebné vybavení budete mít k dispozici v rámci kurzu, potřebovat s sebou budete jen dobrou náladu a mobil s kvalitním fotoaparátem či zrcadlovku. Na jídle, které si během výuky připravíte, si na závěr samozřejmě také budete moci pochutnat. Kurzu se bude účastnit 10–15 osob a na jeho konci obdržíte certifikát o absolvování. Kurz foodstylingu je vhodný pro začínající kuchaře, kuchaře z restauračních zařízeních a všechny milovníky jídla.
