Dovolená na 2 kliknutí! Vyzkoušejte rezervace pobytů online a hrajte o 3× 5000 Kč. Více informací

Čerstvé chlazené mořské ryby: tuňák, mořský vlk či pražma královská

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Varianta:
Tuňák (Španělsko) – 500 g
Ukončeno
299 Kč
11 zákazníků

V ceně varianty:

  • 500 g tuňáka

Můžete využít do:

30. 4. 2018

Podmínky uplatnění:

  • Rezervace: 48 hodin předem na tel. 601 383 109.
  • V obchodě pak předložíte kód voucheru.
Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

Rybárna Beroun

Náměstí Marie Poštové 115, Beroun

Dnes zavřeno
Vybavení a služby
Parkování:
Bezbariérový přístup
U nás se nekouří

Rybáři, rybáři, rybičky jedou…

Vyzvedněte si čerstvé chlazené ryby v Rybárně Beroun, kde si můžete vybrat ze tří druhů mořských ryb a zpracovat je podle svých možností, chuti nebo nálady.

Ryby jsou nejen chutné, ale i zdraví prospěšné. Obsahují totiž vysoké koncentrace živin, kterých má většina lidí nedostatek, jako například vysoce kvalitní bílkoviny, jód a různé vitamíny a minerály.

Na výběr je:

  • Pražma královská

Jemné maso s vynikající chutí obsahuje poměrně málo kostí a tuku, zato je bohaté na bílkoviny. Příprava je rychlá a snadná, je však třeba počítat s menší pevností masa a při vaření či přípravě v páře používat nízkou teplotu. Pražma se nejčastěji smaží, griluje nebo peče v krustě ze směsi mořské soli, bílků a koření, což jsou spolehlivé postupy, při nichž se maso nerozpadne. 

  • Mořský vlk

Pevné bílé maso s jemnou chutí má málo kostí i kalorií (97 kcal/100 g), obsahuje však množství proteinů, selenu, vitaminu B6, hořčíku a fosforu. K dispozici je po celý rok (hlavní sezona trvá od března do prosince), ale stejně jako jiné mořské ryby bývá nejchutnější v zimě. Zvlášť šetrnou přípravou je pečení ryby se šupinami v solné krustě. Klasikou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji, velmi jednoduché je dušení celé ryby v troubě ve vývaru s trochou bílého vína.

  • Tuňák žlutoploutvý

Hejnovitá ryba, známá po celém světě, v gastronomii se používá především při výrobě sushi. Tuňák je oblíbený také samotný za syrova, třeba jen se sójovou omáčkou, což je pokrm známý jako sashimi. Dále se z tuňáka připravují klasické steaky, přičemž musíte dbát (zvlášte u vrchní části ryby, která není tučná) na opravdu lehkou tepelnou úpravu. Břicho tuňáka, které bývá poměrně tučné pak propékáte do úplna. 

Kalkulace ceny

Další informace

  • Rezervace: 48 hodin předem na tel. 601 383 109. 
  • V obchodě pak předložíte kód voucheru. 
Příplatky
  • Pokud váha ryb přesáhne 500 g nebo 1 kg, dopočítá se vám doplatek podle standardního ceníku.
  • Na přání vám obsluha ryby vykuchá dle standardní ceny 10 Kč.

Hodnocení podniku

4,7/5 (11 hodnocení)
Bruha

Čerstvé ryby, ochotný personál.

Milena

Velmi kvalitní a příjemná obsluha, děkuji.

Diego

Very fresh and nice fish

Hodnocení podniku Rybárna Beroun

Hodnocení podniku Rybárna Beroun

4,7/5 (11 hodnocení)
Pouze ověřená hodnocení
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Renata

Výborná chuť, rychlé dodání až domů, super.

Vyjádření partnera
Rybárna Beroun Před 2 měsíci

Mockrát dekuji ale rozvoz nemáme😁.

24. 6. 2017
Milena

Velmi kvalitní a příjemná obsluha, děkuji.

21. 6. 2017
Bruha

Čerstvé ryby, ochotný personál.

11. 6. 2017
Diego

Very fresh and nice fish

25. 5. 2017
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní hodnocení.