Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Čerstvé chlazené mořské ryby: tuňák, mořský vlk či pražma královská

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Rybárna Beroun

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (4)
  • 500 g tuňáka
  • Rezervace: 48 hodin předem na tel. 601 383 109. 
  • V obchodě pak předložíte kód voucheru. 
  • Pokud váha ryb přesáhne 500 g nebo 1 kg, dopočítá se vám doplatek podle standardního ceníku.
  • Na přání vám obsluha ryby vykuchá dle standardní ceny 10 Kč.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

425 Kč −29 % 299 Kč
425 Kč −29 % 299 Kč
850 Kč −30 % 589 Kč
850 Kč −30 % 589 Kč
360 Kč −11 % 319 Kč
360 Kč −11 % 319 Kč
360 Kč −11 % 319 Kč
360 Kč −11 % 319 Kč

Rybáři, rybáři, rybičky jedou…

Vyzvedněte si čerstvé chlazené ryby v Rybárně Beroun, kde si můžete vybrat ze tří druhů mořských ryb a zpracovat je podle svých možností, chuti nebo nálady.

Ryby jsou nejen chutné, ale i zdraví prospěšné. Obsahují totiž vysoké koncentrace živin, kterých má většina lidí nedostatek, jako například vysoce kvalitní bílkoviny, jód a různé vitamíny a minerály.

Na výběr je:

  • Pražma královská

Jemné maso s vynikající chutí obsahuje poměrně málo kostí a tuku, zato je bohaté na bílkoviny. Příprava je rychlá a snadná, je však třeba počítat s menší pevností masa a při vaření či přípravě v páře používat nízkou teplotu. Pražma se nejčastěji smaží, griluje nebo peče v krustě ze směsi mořské soli, bílků a koření, což jsou spolehlivé postupy, při nichž se maso nerozpadne. 

  • Mořský vlk

Pevné bílé maso s jemnou chutí má málo kostí i kalorií (97 kcal/100 g), obsahuje však množství proteinů, selenu, vitaminu B6, hořčíku a fosforu. K dispozici je po celý rok (hlavní sezona trvá od března do prosince), ale stejně jako jiné mořské ryby bývá nejchutnější v zimě. Zvlášť šetrnou přípravou je pečení ryby se šupinami v solné krustě. Klasikou je grilování mořského vlka marinovaného v oleji, velmi jednoduché je dušení celé ryby v troubě ve vývaru s trochou bílého vína.

  • Tuňák žlutoploutvý

Hejnovitá ryba, známá po celém světě, v gastronomii se používá především při výrobě sushi. Tuňák je oblíbený také samotný za syrova, třeba jen se sójovou omáčkou, což je pokrm známý jako sashimi. Dále se z tuňáka připravují klasické steaky, přičemž musíte dbát (zvlášte u vrchní části ryby, která není tučná) na opravdu lehkou tepelnou úpravu. Břicho tuňáka, které bývá poměrně tučné pak propékáte do úplna. 

Nahoru