
Termín
Platnost do 6. 12. 2017.
V ceně
- Předkrm – velký talíř plný typických tapas:
- variace španělských klobás, šunky, sušené švestky a meruňky pečené ve slanině a marinované ve španělském brandy, pečené fazolky na česneku se španělskou šunkou (370 g)
- 1× bylinková zapečená bageta
- 2× hlavní chod podle výběru (mohou být různé i stejné, svou volbu nahlaste již při rezervaci):
- kachní prso sous-vide (160 g), pyré z dýně hokaido a grilovaná cuketa
nebo - jelení krkovice (160 g), bramborové pyré, pečené kaštany, omáčka z ostružin a červeného vína
- kachní prso sous-vide (160 g), pyré z dýně hokaido a grilovaná cuketa
- 2× lahodné sýrové variace
- výběr regionálních francouzských a španělských sýrů (40 g) s fíkovým chutney
- 2× dezert
- kantabrijský dort z vlašských ořechů s omáčkou z ostružin (100 g)
Můžete využít do 6. 12. 2017
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň dva dny předem a nejpozději 14 dní před koncem platnosti voucheru na tel. 377 224 595. Při rezervaci nahlaste kód zakoupeného voucheru a také vybrané hlavní chody.
- Platební karty: Berou tu karty Visa, MasterCard, American Express, Maestro.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, klimatizace.
Změnu rezervace proveďte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jediná věc, kterou Španělé nikdy neodloží na „mañana“, je pozvání ke stolu.
Když se řekne španělská kuchyně, rozzáří se oči jedlíků a často zazní i uznalé pomlasknutí. Středomořské speciality jsou totiž jedna báseň, temperamentní jako místní obyvatelstvo a stejně rozmanité jako zdejší krajina. I vás o tom přesvědčí v Restaurante Bar de Tapas el Cid.
Přijďte ve dvou, pohodlně se usaďte a nechte se okouzlit čtyřmi chody, které budou postupně přinášet na váš stůl. Bavit se budete od předkrmu až po sladkou tečku. Zkusíte typické tapas, několik druhů sýrů i dezert plný ořechů. Stačí se jen rozhodnout mezi dvěma hlavními chody – vyhraje to u vás jelení krkovice, nebo kachní prso?
Na vaše blaho bude dohlížet milý personál – namíchají vám koktejly i jiné drinky z nápojového lístku. Skvělou kulisou vaší hostiny pak bude originální interiér, který zdobí sušené šunky i obrazy plzeňského malíře Jiřího Kovaříka s motivy koridy. A čas od času tu hraje i živá hudba.