
Termín
Platnost do 31. 10. 2017.
V ceně
- Pikantní pečená marinovaná vepřová žebra, hořčice, křen, chleba, 800 g
- Rezervace: Voucher lze uplatnit každý všední den od 16.00. O víkendu kdykoliv během otevírací doby. Rezervace není potřeba.
- Jídlo s sebou: 5 Kč za box.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 10. 2017.
V ceně
- Pikantní pečená marinovaná vepřová žebra, horčice, křen, chleba, 1600 g
- Rezervace: Voucher lze uplatnit každý všední den od 16.00. O víkendu kdykoliv během otevírací doby. Rezervace není potřeba.
- Jídlo s sebou: 5 Kč za box.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
I pan Hrabal se jistě rád hrabal v mastňoučkých žebírkách.
Tenhle druh hospůdek už skoro vyhynul. Mezi libeňskými officeparky a luxusními byty pořád stojí poctivé české pivní sanatorium U Horkých, kam svého času chodil popíjet i Bohumil Hrabal. Hosté i hospodský se k téhle tradici čile hlásí. V rekonstruovaných prostorách si tu můžete pochutnat na české klasice a v družném hovoru sousta zapíjet dobře ošetřeným pivem. Třeba tu múza připije na zdraví i vám!
Nabaštíte se pikantních marinovaných vepřových žeber podávaných tradičně s chlebem, hořčicí a čertovským křenem. Maso je výhradně od českých řezníků. Svlažit se můžete čepovaným Kozlem 11°, nepasterizovanou Gambrinus 10° nebo 12° Plzní. Za příhodného počasí můžete poseděti na venkovní zahrádce a pozorovat, jak v Libni líně plyne čas.