
Termín
Platnost do 15. 5. 2017.
V ceně
Degustační menu pro dvě osoby
- 2× fazolky na olivovém oleji s česnekem a koriandrem
- 2× krém z červené čočky
- 2× bulgur s rajčaty a jogurtem
- 2× hlavní chod dle výběru:
- Hurra Isba (těstoviny s čočkou ochucené koriandrem, tamarinde, cibulkou a osmaženým arabským chlebem)
Nebo - Grilovaný kuřecí špíz (Shish Tauk,150 g), česnekový dip, grilovaná a domácí nakládaná zelenina, domácí chlebová placka Noor
- Hurra Isba (těstoviny s čočkou ochucené koriandrem, tamarinde, cibulkou a osmaženým arabským chlebem)
- 2× dezert:
- cukrářovo překvapení
- Nápoje:
- karafa s vodou (1 l)
Můžete využít do 15. 5. 2017
Rezervace: předem na tel. 724 999 066.
Rezervaci můžete zrušit nebo přesunout nejpozději 24 hodin před plánovanou návštěvou, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jednou nohou v Hradci, druhou v Libanonu. Že je to nemožné? Je! Když totiž ochutnáte libanonskou kuchyni, budete mít pocit, že jste úplně v jiném světě.
Nechte projednou českou kuchyni odpočívat a zajděte na libanonské degustační menu do restaurace Noor. Poznáte nové chutě, které s radostí zařadíte do svého jídelníčku.
Začnete předkrmy a polévkou. Následuje hlavní chod, který si můžete vybrat ze dvou variant. Buď si dáte grilovaný kuřecí špíz, nebo vegetariánské těstoviny s čočkou a osmaženým arabským chlebem.
Na vlně exotiky můžete pokračovat i při výběru pití, kromě moravských vín tu nabízejí i vína libanonská, případně zkuste osvěžující domácí limonády.
To vše si užijete v originálním prostředí s výraznými barevnými židlemi. Používají se tu pouze čerstvé suroviny a maso z domácích bio chovů, naopak náhražky a dochucovadla byste tu hledali marně stejně jako palmový olej. Že jsou zdejší kuchaři skuteční mistři, dokládá i ocenění odborné poroty Bosch Fresh Festivalu, která podniku udělila 1. místo v kategorii Východočeská restaurace 2016.