Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Degustační sushi menu: předkrm, krevetová polévka, 34 kousků sushi a zmrzlina

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Popular Restaurant & Sushi

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Degustační sushi menu pro dva

  • Předkrm:
    • 2× tori karaage
      (kuřecí kousky marinované v zázvoru)
  • Polévka:
    • 2× tom yum
      (krevetová polévka)
  • Sushi set:
    • 8× big ebi fried maki 
    • 8× aburi sake roll 
    • 6× maki kappa 
    • 8× maki shitake 
    • 2× nigri modrohlav 
    • 2× nigiri ikura 
  • Dezert:
    • 2× matcha zmrzlina (ze zeleného čaje)
    • 2× goma zmrzlina (z černého čaje)
    • 2× káva dle výběru (espresso nebo cappuccino)

Omezení

Ve všední den můžete voucher uplatnit až po 14.00, o víkendu kdykoli.

Můžete využít do 7. 5. 2017

Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň den předem na tel. 737 888 941 a při rezervaci uveďte kód voucheru.

Rezervaci můžete zrušit nejpozději 24 h předem, jinak voucher bez náhrady propadá.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 740 Kč −25 % 1 299 Kč
1 740 Kč −25 % 1 299 Kč

Víte, jak se dělá japonský řízek? Vezme se kus lososa, obalí se v rýži a nakonec v řase. Nesmaží se a říká se mu sushi.

Navštivte restauraci Popular Steak Bar & Sushi a pochutnejte si na degustačním menu pro dva. Asijské hody zahájíte předkrmem tori karaage, což jsou osmažené kuřecí kousky marinované v závoru. 

Následuje tradiční polévka s krevetami a zeleninou a po ní šik 34 sushi kousků s kaviárem, smaženými krevetami, okurkou, modrohlavem a houbami shitake. Menu zakončíte zmrzlinou ze zelené čaje matcha a černého čaje goma. 

V restauraci vaří vynikající kuchaři, kteří patří mezi mistry svého oboru. Klasickému menu kraluje Chef de cuisine Pavel Dočekal, v asijské kuchyni vládnou Chef de sushi Jan Vnuk a Martin Rozmajzl. Pod jejich taktovkou obsadila restaurace druhou příčku na Apetit festivalu v kategorii Východočeská restaurace roku a stala se vítězem Burger Parády 2014.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita