
Termín
Platnost do 6. 4. 2017.
V ceně
- 2× carpaccio z červené řepy s grilovanou hlívou ústřičnou a zeleným pepřem, 100 g
- 2× rolovaná bažantí prsa na salátu s dijonskou omáčkou, 70 g
- 2× hříbkový krém se zakysanou smetanou a lanýžovou pastou, 150 ml
- 2× pečená kančí krkovice na houbovém ragú s dušenou quinoou, 100 g
- 2× grilovaný mufloní hřbet s brusinkovou omáčkou a smaženými zeleninovými hranolky, 100 g
- 2× cheesecake s malinami a borůvkovou zmrzlinou, 80 g
- 33% sleva na vybraná vína a 50% sleva na piva
- Modrý Portugal 0,15 l za 75 Kč, původně 110 Kč
- Modrý Portugal 0,75 l za 370 Kč, původně 550 Kč
- Pinot Chardonnay 0,15 l za 75 Kč, původně 110 Kč
- Pinot Chardonnay 0,75 l za 370 Kč, původně 550 Kč
- Pilsner Urquell 0,33 l za 40 Kč, původně 80 Kč
- Radegast Birell 0,33 l za 40 Kč, původně 80 Kč
Můžete využít do 6. 4. 2017
- Rezervace: Na tel. 257 320 308 nebo 602 353 559, případně na mailu original@umodrekachnicky.cz
- Jídlo s sebou: Nelze, platí na konzumaci v restauraci.
Změnu či zrušení rezervace proveďte nejpozději 48 hod. před domluveným termínem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Některé pokrmy vypadají tak krásně, až si v první chvíli řeknete, že by byla škoda je sníst. Naštěstí vždy zvítězí rozum a tu nádheru spořádáte.
Přesně takový scénář se denně odehrává i v restauraci U Modré kachničky na Malé Straně. Jídla, která tu mistři kuchaři připravují a milí číšníci servírují, jsou náramnou podívanou pro oči a božskou manou pro ústa. Vydejte se prozkoumat jejich tajemství, ve dvou si pochutnáte rovnou na šesti chodech.
Hostinu plnou zvěřinových specialit odstartuje studený předkrm, následuje hříbkový krém a před dvěma hlavními chody si vychutnáte ještě teplý předkrm v podobě rolovaných bažantích prsíček. O závěrečnou tečku se pak postará lehoučký cheesecake a po celou dobu hodování můžete využít rovněž zajímavou slevu na vybraná vína a pivo.
|
Tradičně, ale v moderním kabátku
Vášní místních kuchařů je tradiční česká kuchyně, rádi se vracejí ke kořenům a hledají recepty hospodyněk z dávných dob, které ale přizpůsobují modernímu stylu. Tým vede šéfkuchař Michael V., který sbíral cenné zkušenosti zejména ve Švédsku a vařil mimo jiné pro norskou a švédskou královskou rodinu. Jeho cílem je, aby se u něj královsky cítil každý host.
V restauraci razí zejména autentičnost, k čemuž svádí i atmosféra Malé Strany a barokní dům ze 16. století, ve kterém podnik sídlí. Ten dal také restauraci název, symbol modré kachny coby jeho znamení sahá do daleké historie.
Tip: Chcete zkusit něco jiného nebo byste rádi darovali gastronomický zážitek rodině či přátelům? Využijte nabídku na otevřené vouchery. Díky nim si můžete dát cokoli z jídelního lístku.