
Termín
Platnost do 28. 2. 2017.
V ceně
- Předkrm:
- zeleninový salátek (200 g)
- Hlavní chod:
- grilované filírované maso (200 g) z jihoamerického býka ochucené pepřem tří vůní podávané s pečenou červenou řepou v tymiánovém hnízdě a křupavými bramborami
- brambory (200 g) a pečená řepa (100 g)
- dezert:
- domácí koláč z červené řepy, kokosu a slunečnicových semínek
Omezení
- Rezervace nutná na tel. 224 932 020.
- Jídlo s sebou: Nelze, platí na konzumaci v restauraci.
Rezervace je závazná, pokud se nedostavíte v rezervovaném termínu, bere se voucher jako uplatněný.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 28. 2. 2017.
V ceně
- 2× Předkrm:
- zeleninový salátek (200 g)
- 2× Hlavní chod:
- grilované filírované maso (200 g) z jihoamerického býka ochucené pepřem tří vůní podávané s pečenou červenou řepou v tymiánovém hnízdě a křupavými bramborami
- brambory (200 g) a pečená řepa (100 g)
- 2× dezert:
- domácí koláč z červené řepy, kokosu a slunečnicových semínek
Omezení
- Rezervace nutná na tel. 224 932 020.
- Jídlo s sebou: Nelze, platí na konzumaci v restauraci.
Rezervace je závazná, pokud se nedostavíte v rezervovaném termínu, bere se voucher jako uplatněný.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co mají společného steak a tramp? Vědí, že bez nože se být nemůže.
Zamiřte do oblíbené restaurace Dynamo jen kousek od Národního divadla. V rámci tříchodového menu se těšte na osvěžující saláty, brilantní steaky z jihoamerického býčka i originální domácí koláč s červenou řepou a kokosem.
Útulný podnik připomíná stylové americké bistro, na designu se podílelo například věhlasné studio Olgoj Chorchoj či Aleš Najbrt. Podívejte se ve virtuální prohlídce.
Hovězí maso je standardně propečeno středně (medium), dle nabídky si můžete vybrat, jaký druh masa chcete připravit – roštěnec, spodní či vrchní šál, ořech atd.