Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Film Pohádky pro Emu vás přesvědčí, že zázraky se pořád dějí

4,8 / 5 Kino Lucerna Praha - Nové Město  (mapa) 218 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kino Lucerna

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Kino Lucerna má úžasnou atmosféru, hezké prostředí

Petra
Varianty (1)

Pohádky končí slovy „žili spolu až do smrti“. Bude tomu tak i v případě Pohádek pro Emu?

Pokud jste přestali věřit na zázraky, a přejete si, aby se nějaký stal, vypravte se do kina Lucerna na film Pohádky pro Emu. Vrátí vám totiž naději. 

Petr Miller (Ondřej Vetchý) pracuje již řadu let pro imigrační úřad v Londýně. Zaběhaný rytmus jeho života jednoho dne přeruší podivný telefonát z Prahy. V nemocnici leží po autonehodě svobodná matka, která ho v případě nouze uvedla jako opatrovníka svého dítěte. Ema je totiž jeho dcera.

Petr je šokován. Nemá děti a ani po nich netouží. Co když je ale Ema opravdu jeho dcera a on je její jediná šance, jak se vyhnout dětskému domovu? Chlapovi, který byl do padesáti let zvyklý žít sám, převrátí soužití s osmiletou holčičkou život vzhůru nohama. A navíc je mu v patách nesmlouvavá sociální pracovnice, a tak Petr musí učinit zásadní rozhodnutí: Pokud se chce stát právoplatným rodičem, je nutné najít pro Emu matku! Ve stejné chvíli se seznamuje s Marií (Aňa Geislerová), která podobně jako Petr žije pro svou práci a téměř ztratila naději na to, že ji potkají obyčejné radosti života. Marie se rozhodne oběma pomoci. Je třeba nemilosrdné úřednici předložit uvěřitelnou historku. Začíná hra na lásku…  

Nahoru