Penzion Ráj

Josefův Důl, Josefův Důl 951E

"Výborná kuchyně, skvělé domácí housky na snídani." — Michal, Před 3 měsíci

"Výborná kuchyně, skvělé domácí housky na snídani." — Michal, Před 3 měsíci

O nás

Užijte si přírodu
Představte si vstávat v klidu Jizerských hor, běžné starosti nechat rozplynout s ranním oparem a vnímat pocit, že den patří jen vám.
Vydejte se třeba s rodinou či přáteli na výlet na Ještěd. Projděte se po březích Josefodolské přehrady anebo využijte nepřeberného množství turistických tras pro pěší i cykloturistiku

Výlety v okolí

Ukázat další výlety Zobrazit na mapě
Penzion Ráj
Josefův Důl 951E, Josefův Důl, 468 44 (zobrazit na mapě)

Penzion Ráj

Josefův Důl 951E, Josefův Důl

Vybavení a služby
Parkování zdarma
Wi-Fi zdarma
Nepřijímáme platební karty
Vlastní restaurace
Domácí zvířata povolena
Kolárna
Lyžárna

Hodnocení podniku

3,8/5 (5 hodnocení)
Milan

prostředí , příroda

vybavení penzionu tak cca z 80 let minulého století

Miroslav

Poloha penzionu je v rámci jižní části Jizerských hor ideální. Využili jsme i přírodní koupaliště hned za penzionem, ale je to opravdu i uprostřed léte pro otužilce :-). Ubytování je na průměrné, spíše turistické úrovni, s čímž jsme i počítali. Místo v pokoji jsme byly ubytování v apartmánu, což bylo celkem milé a překvapilo nás to. Personálu (provozní a číšník – jsou v podniku zřejmě děvečky pro všechno kromě vaření) nelze upřít snahu – opravdu se musí otáčet a je to bohužel vidět… Zcela jistě nejsou místní a vůbec Jizerské hory neznají, takže hostům s programem neporadí – to bych jim ale nevyčítal, každý někde a nějak začínal.

Penzion prokazatelně změnil provozovatele. Na Slevomatem prezentované domácí čerstvě upečené houstičky jsme čekali marně, ale dobré byly i ty čerstvě dovezené z obchodu :-). Penzion působí celkově omšele. Sic zde panuje základní pořádek, důkladnější úklid zde zcela jistě chybí (koberce ve vstupu jsou zralé na výměnu). Co se týče jídla, tak snídaně byly vcelku dobré a bufet bohatý, zcela jistě nerentabilní při tak nízkém počtu hostů. Připravovat ale teplý bufet v obyčejném zakrytém kastrolu (párky v horké vodě), či na talíři přikrytém alobalem (vajíčka) je poněkud, ehm, úsměvné. Chafing dish by měl být v případě bufetových snídaní tak nějak standardem. Večeře, to už byla jiná (v negativním slova smyslu). Výběr den předem byl vcelku v pořádku, ale servírovaný výsledek už moc ne. Většina jídel byla přesolených (a to nesolím málo) a přitom nepříliš dobře vychucených. Vepřové pečené maso bylo připálené a výpek byl též nahořklý. Nejsem profesionální kuchař, ale zvládl bych snad pro těch pár lidí uvařit lépe. Za mě je kuchař brzdou podniku a elementem, který podnik může zcela potopit :-(.

Michal

Výborná kuchyně, skvělé domácí housky na snídani.