Ve starém Řecku se kuřata snažila vystoupat na svých malých křidélkách co nejblíže slunci. Jako Ikaros. Ovšem ten kuřecí příběh vypravuje o tom, jak vznikla pečená gurmánská lahůdka.
V žižkovské restauraci Guston si na 2 kilech kuřecích křidélek pochutnáte s gustem vy i vaši hosti. Pozvěte celou rodinu, kolegy po práci nebo kamarády, ať je zvládnete všechna spořádat.
Pan kuchař křidélka nejprve naložil do marinády z medu a vlašských ořechů a potom je dozlatova upekl. Vy si je budete namáčet do dvou omáček – pikantní BBQ a česnekové a zajídat je budete rozpečenou bagetkou.
Ocitnete se v prostorném interiéru, který je zařízen minimalisticky, zato velmi stylově. Neomítnuté zdi, dřevěné stoly a podlahy, různorodé typy židlí a retro doplňky v kombinaci s továrními lampami působí čistě a vzdušně. Jídlo si můžete vychutnat také na poetické půdní galerii.
Popíjet tu můžete originální třebíčskou limonádu ZON, lounské mošty, vína rodinné moravské produkce i rafinované míchané koktejly.
Nakoukněte do jídelního lístku– restaurace se specializuje na grilované masové pokrmy, nechybí tu ale ani domácí burgery nebo svěží zeleninové saláty. Nejmenší si tu smlsnou např. na krupicové kaši s borůvkami. Denně tu také připravují vydatná polední menu.