
Termín
Platnost do 31. 7. 2015.
V ceně
- 2× 80 g Nasekaný čerstvý losos promíchaný s cibulkou, koprem a olivovým olejem, plodové kapary, podávaný s opečenou bagetkou.
- 2× 300 g severoamerických hovězích steaků – 100 g Hanger, 100 g Ball tip, 100 g Chuck roll
- 2× příloha nebo omáčka dle vašeho výběru
Omezení
Můžete využít do 31. 7. 2015
Jak uplatnit
- Rezervace: Objednání prosíme alespoň 24 hodin předem na tel.: 272 657 192, kde si domluvíte i přesný čas posezení Po – Pá od 14:00 – 22:30 nebo So – Ne od 11:00 do 22:30.
- Omezení: Voucher lze využít od 14:00 do 22:30.
- Jídlo s sebou: Není možné, jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci.
- Restaurace je nekuřácká.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
Zrušení rezervace minimálně 12 hodin předem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Rádi objevujete nová místa, kde se dobře vaří? Právě pro vás je určeno menu pro DVA v restaurantu Za Větrem, kde strávíte nad talíři a u plných sklenek ty nejkrásnější chvíle. Připravili jsme pro vás masovou hostinu. V dnešní nabídce jsou připraveny 2 předkrmy, 2 výborné hlavní chody plné hovězích steaků. Sladkou tečkou na závěr pro vás může být řada domácích lahodných dezertů.
Předkrm
- 2× Čerstvě nasekaný tataráček z lososa a opečenou bagetkou

Hlavní jídlo
- Dva bohaté talíře 3× 100 g severoamerických hovězích steaků – Ball tip, Chuck roll, Hanger podávané s 2× příloha nebo omáčka dle vašeho výběru (pepřová, hříbková, BBQ, z modrého sýra, šípková, zakysaná smetana s pažitkou)

Nekuřácké prostředí nově zrekonstruované restaurace „Za Větrem“ je skvělým místem na oběd či večeři pro celou rodinu, pro oslavy všeho druhu. Byla postavena v roce 1909, jako výletní místo Pražanů. Nachází se na okraji krčského lesa v krásné zahradě hotelu Nosál. Nyní je restaurace kompletně po rekonstrukci. Kuchyně je otevřená, hosté mohou pozorovat přípravu svých jídel, která jsou připravována na dřevěném uhlí. Na jídelním lístku najdete mnoho kulinářských zážitků. V zimě je restaurace pro 50 hostů vytápěna dřevem, v teplejších měsících je k dispozici zahrádka pro téměř 100 hostů.
