Simon a Garfunkel opěvovali aroma koření: petržele, šalvěje, rozmarýnu a tymiánu. Kdyby ale ucítili pestrost vůní, které se linou z Rozmarýnu, ostatní koření by už v písni nemělo co dělat.
Naštěstí máte libé vůně restaurace Rozmarýn přímo pod nosem, vydejte se tedy s dalším gurmánem přímo za ním. Nenasytíte pouze jeden smysl – lahodný 300g tataráček potěší vaše oči a samozřejmě zejména chuť.
K mletému tatarskému bifteku dostanete k zakousnutí 10 půlkrajíců topinek, které budou jen čekat na potření česnekem. Podle vaší chuti budou připraveny buď na sucho, nebo na oleji.
Tajuplného obřadu míchání tataráku se můžete zhostit sami. Pokud se ale ve dvojici neshodnete na tom, kdo to umí lépe, svěřte ochucení mistru šéfkuchaři. Jistě budete mile překvapeni.
K masové pochoutce si nezapomeňte objednat točenou Plzeň 12° s pořádnou čepicí.
Celý gurmánský zážitek umocní příjemný sklepní prostor s romantickým klenutím, který se s ohledem na denní či noční hodiny mění ve stylovou restauraci nebo útulnou kavárnu.
Pozorně se začtěte do jídelního lístku – jistě vás inspiruje k další návštěvě, ne-li dokonce k prvnímu jarnímu pohoštění venku na sympatické zahrádce s vlastním vodníkem.