Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
4hodinový kurz vaření ve známé škole Presto!
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Slíbili jste své druhé polovičce domácí valentýnskou večeři při svíčkách, ale mistrně ovládáte jen to zapalování svíček?
Ať už jste začátečníci nebo zkušení kuchaři, přihlaste se na nejoblíbenější kurzy vaření v Praze do školy vaření Presto a zjistěte, jak dosáhnout toho, aby láska skutečně procházela žaludkem.
Vyberte si jeden z nabízených kurzů a ohromte svého partnera i přátele tím, co jim při nejbližší příležitosti naservírujete:
- kurz přípravy steaků potěší milovníky dobře připraveného masa
- kurz thajské kuchyně osloví milovníky pálivých chutí
- kurz francouzské kuchyně je určen všem fajnšmekrům
- kurz mexické kuchyně nadchne milovníky pikantně připraveného masa, lupínků nebo koriandru
Těšte se na skvělý zážitek
Kurzy jsou koncipovány jako kulinářská exkurze po kuchyních Evropy a Asie. Na lekcích se seznámíte se základními kuchařskými postupy i profi tipy a triky nejlepších šéfkuchařů světa. Naučíte se vybírat správné suroviny, poznávat jejich kvalitu, volit jejich nejlepší zpracování.
Vaří každý!
Kurzy jsou limitovány počtem 8 účastníků a trvají 4 hodiny. Přesné termíny jsou vypsány na webu v kalendáři.
Lekce probíhají v nových prostorách ZŠ Korunovační, k dispozici je kompletní kuchařské náčiní. Suroviny na vaření jsou zahrnuty v ceně. Uvařené jídlo je možné sníst na místě nebo si jej odnést domů a pochlubit se blízkým.
Šéfkuchařem od narození
Školu Presto vede zkušený šéfkuchař Martin Kincl, který se pravděpodobně narodil již s vařečkou v ruce. Po škole jeho kroky neomylně zamířily do gastronomie nejvyšší – Martin začínal v exkluzivní francouzské restauraci, aby se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci.