
Termín
Platnost do 31. 1. 2015.
- Rezervace: Svůj stůl si rezervujte alespoň 3 dny předem na tel. 541 229 040.
- Omezení: Voucher lze využít od 14 hodin.
- Jídlo s sebou: Jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci, pokud však celou porci nesníte, můžete obsluhu požádat o zabalení s sebou (10 Kč).
- Restaurace je kuřácká, ale disponuje třemi nekuřáckými salónky
- Platební karty: Ne, pouze hotovost.
- Ostatní možnosti: Parkování, venkovní posezení, Wi‑Fi zdarma.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 1. 2015.
- Rezervace: Svůj stůl si rezervujte alespoň 3 dny předem na tel. 541 229 040.
- Omezení: Voucher lze využít od 14 hodin.
- Jídlo s sebou: Jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci, pokud však celou porci nesníte, můžete obsluhu požádat o zabalení s sebou (10 Kč).
- Restaurace je kuřácká, ale disponuje třemi nekuřáckými salónky
- Platební karty: Ne, pouze hotovost.
- Ostatní možnosti: Parkování, venkovní posezení, Wi‑Fi zdarma.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Zkušení gurmáni se shodují, že ještě větší než hlad jako vlk, je hlad jako věž. Ten lze utišit jedině lahůdkou zvanou Strongholdská věž.
Specialitu z kuřecího či vepřového masa vám naservírují hned ve dvou porcích v oblíbené restauraci Stronghold.
Z čeho je sestavena Strongholdská věž?
- 150 g vepřové panenky nebo kuřecího masa
- Smažené bramboráčky
- Vše je přelito sýrovým dipem
Pohodová atmosféra a výtečná kuchyně
V restauraci Stronghold, která zvítězila i v soutěži Hospůdka roku 2013, si budete připadat jako ve středověké tvrzi. Kromě krásných dobových atributů a původního zdiva vás zaujme akvárium plné piraní.
Jídelní lístek nabídne i mnoho dalších vynikajících jídel, která vybral a sestavil vyhlášený kuchař Štěpán Duchoň, který vaří pravidelně i v Dobrém ránu České televize.
V restauraci vám nabídnou celou řadu čepovaných piv (Krušovice, Březňák nebo Zámecké třináctistupňové pivo Oslavany), milovníci vína si mohou dát lahůdky z Lechovických sklepů.