Polívka je grunt, maso špunt. Pokud si tedy místo polévky nedopřejete rovnou kilogram řízků, šniclíků, šnyclů neboli vepřových plátků a kuřecích prsíček v trojobalu.
V oblíbené olomoucké restauraci U Macků vás nebude nikdo nutit do bramborových příloh, zeleninových salátů ani polévek, které zbytečně zabírají v žaludku místo. S dnešní nabídkou si zde můžete pochutnat skutečně především na mase, a to v jeho nejryzejší a nejoblíbenější podobě – usmažené krásně dokřupava a vláčna.
Pokud si budete chtít masové sousto proložit něčím „neutrálním“, vedle kuřecích a vepřových řízků se voucher vztahuje také na:
- 10 krajíců čerstvého chleba
- 200 gramů nakládaných kyselých okurek
- mísu beraních rohů
K tomu jsou v ceně pokrmu zahrnuty dvě jedenáctky Holba Šerák.
Restaurant U Macků je v Olomouci vyhlášený svou domácí kuchyní, která zahrnuje veškeré klenoty české gastronomie – svíčkovou na smetaně, moravského vrabce i hovězí guláš. Loni byl podnik čtenáři Olomouckého deníku vyhlášen Hospůdkou roku 2010. Restaurace je částečně kuřácká a nekuřácká, disponuje privátním salonkem a v krásném počasí také útulnou zahrádkou, kterou stíní větve nádherných stromů katalpy trubačovité.
Restaurace se nachází nedaleko barokní baziliky Navštívení Panny Marie na Svatém Kopečku a v blízkosti olomoucké ZOO.