



Tohle maso je prostě maso! Čistý vzduch, kvalitní voda a bohaté pastviny zaručují společně s ekologickým chovem tu nejlepší chuť uruguayského hovězího. Vyzkoušejte ho i vy.
Dnešní voucher od dodavatele SelaVita vyměníte v řeznictví Novák za půl kila toho nejlepšího vysokého roštěnce, kterému se říká také Rib Eye nebo Entrecôte. Jde o vynikající masíčko, které se vám bude rozplývat na jazyku.
Vysoký roštěnec má jemné mramorování, které zaručuje báječnou šťavnatost a plnou chuť. Během přípravy se tolik nevysušuje a je fantasticky křehký.
Maso je správně vyzrálé, měkoučké jako dort a připravené na vaše kulinářské umění.
V ceně je také případné naporcování masa, tuto službu je nutné objednat předem. Případný rozdíl ve váze můžete doplatit na místě. Maso je vakuově baleno s dobou trvanlivosti 10 dní.
Spoustu dobrých tipů a triků, jak maso připravit tím nejlepším způsobem, najdete na stránkách SelaVita. Základní pravidla však zní – pořádně rozpálit pánev, nemarinovat v rychlosoli, nepropichovat, nechat chvíli odpočinout, a vychutnat!
Maso si můžete vyzvednout v řeznictví Novák na náměstí Bratří Synků nebo si jej za cenu 99 Kč (platí pro jakékoli množství) nechat dovézt kamkoli po Praze.
Jak objednat zboží
- Objednávky alespoň 2 dny předem na e‑mailu selavita@gradient.cc – uveďte jméno, číslo voucheru, způsob předání (osobně nebo dovoz), datum vyzvednutí a v případě dovozu také přesnou adresu a tel. kontakt.
- Následně obdržíte potvrzující e‑mail o objednávce.
- Maso lze také naporcovat, tuto službu je nutné objednat předem již při objednávce.
- Objednávka je závazná, zrušit ji lze nejpozději 24 hod předem, jinak voucher propadá.
- Případná vyšší váha se doplácí na místě hotově, za případnou nižší váhu se vrací peníze.
- Rozváží se ve dnech úterý, středa a čtvrtek. Hodinu dodání upřesní dopravce.
- Cena za dovoz je 99 Kč bez ohledu na váhu masa.
- Ve dnech 24. – 26. 12. je řeznictví zavřeno.
- Pro vyzvednutí ve dnech 27. a 28. 12. je nutná objednávka do 20. 12. 2012!