Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

245 Kč za tříchodové indické menu pro DVA v restauraci Taj Mahal v Ústí nad Labem. Mistrovské kousky pravého indického kuchaře se slevou 50 %.

4,4 / 5 Indická restaurace Taj Mahal Ústí nad Labem  (mapa) 316 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Indická restaurace Taj Mahal

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

perfektní jídlo. Velmi pálivé.

Ric
Varianty (1)

Před návštěvou indické restaurace se doporučuje vypěstovat hlad velký jako Indický oceán. Hlad jako vlk, který se v Čechách nosí od časů Červené Karkulky, je totiž na tolik dobrot krátký.

Tajemná a vždy překvapující indická kuchyně se vám poodhalí v restauraci Taj Mahal v Ústí nad Labem. Se slevou 50 % ve DVOU probádáte jednu z nejoriginálnějších světových kuchyní a dopřejete si předkrm, hlavní chod i dezert z dílny rodilého Inda. 

Romantickou večeří v Taj Mahal určitě nešlápnete vedle, vždyť restaurace byla v letech 2005 a 2008 oceněna porotou mezinárodního gastronomického festivalu v Českých Budějovicích, a to v prestižní kategorii Nejlepší kuchař.

Předkrm budete vybírat ze dvou variant, hlavní chod ze šesti variant a čeká na vás i dezert podle originální indické receptury. Kombinace jsou libovolné. Podávat se budou vybrané lahůdky s masem i ty bezmasé pro vegetariány.

Vyberte si indické menu pro DVA:

PŘEDKRM:

  • Vegetarian Pakora – smažená zelenina
  • Onion Bhaji – smažená obalovaná cibule

HLAVNÍ CHOD (S MASEM):

  • Chicken Palak – kuřecí kostky s indickým špenátem
  • Chicken Curry – kuřecí kari
  • Chicken Madras – kuřecí kostky s omáčkou kadai

HLAVNÍ CHOD (VEGETARIÁNSKÝ):

  • Malai Kofta – opečené mleté bramborové kuličky se sýrem, oříšky a jemnou omáčkou
  • Mushroom Masala – houby s ostrou omáčkou
  • Dal Makhni – indická čočka

PŘÍLOHA:

  • Plain Rice – indická rýže
  • Tandoori Protha – indická národní placka

DEZERT:

  • Gulab Jamun – kulička z tvarohového těsta ve sladkém sirupu

Jídla v restauraci Taj Mahal vaří rodilý Ind, pocházející z rodiny, kde se kuchařské umění a tajemství přípravy pokrmů přechází z otce na syna. Využívá poctivé suroviny, často dovezené z Indie. Ochutnat budete moci pravé indické placky upečené v originální tandoori peci, která byla do restaurace dopravena z Indie lodí.

Vám stačí, když místo lodi usednete za volant svého auta nebo se vydáte pěšky směrem k OD Fórum, odkud je to do restaurace jen pár kroků. Vaše smysly rozdováděné pestrostí a rozmanitostí chutí a koření nebude rušit ani cigaretový dým. Kuřáci zde totiž mají oddělený prostor.

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru