Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4hodinový kurz vaření ve známé škole Presto!

4,6 / 5 Kurzy vaření - Presto Praha - Bubeneč  (mapa) 93 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Presto

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Pokud váš partner či partnerka hodlá i letos na štědrovečerní stůl servírovat ke kaprovi na černo také černé brambůrky, cukroví nebo oplatky, je nejvyšší čas přihlásit svůj protějšek na kurz vaření k profesionálům.

Ať už jste začátečníci nebo zkušení kuchaři, přihlaste se na nejoblíbenější kurzy vaření v Praze, a sice do školy vaření Presto.

Vyberte si jeden z nabízených kurzů a ohromte svou rodinu i přátele tím, co jim při nejbližší příležitosti naservírujete:

  • kurz přípravy steaků potěší milovníky dobře připraveného masa
  • kurz thajské kuchyně osloví milovníky pálivých chutí
  • kurz francouzské kuchyně je určen všem fajnšmekrům
  • kurz mexické kuchyně nadchne milovníky pikantně připraveného masa, lupínků nebo koriandru

Těšte se na skvělý zážitek

Kurzy jsou koncipovány jako kulinářská exkurze po kuchyních Evropy a Asie. Na lekcích se seznámíte se základními kuchařskými postupy i profi tipy a triky nejlepších šéfkuchařů světa. Naučíte se vybírat správné suroviny, poznávat jejich kvalitu, volit jejich nejlepší zpracování.

Vaří každý!

Kurzy jsou limitovány počtem 8 účastníků a trvají 4 hodiny. Přesné termíny jsou vypsány na webu v kalendáři.

Lekce probíhají v nových prostorách ZŠ Korunovační, k dispozici je kompletní kuchařské náčiní. Suroviny na vaření jsou zahrnuty v ceně. Uvařené jídlo je možné sníst na místě nebo si jej odnést domů a pochlubit se blízkým.

Šéfkuchařem od narození

Školu Presto vede zkušený šéfkuchař Martin Kincl, který se pravděpodobně narodil již s vařečkou v ruce. Po škole jeho kroky neomylně zamířily do gastronomie nejvyšší – Martin začínal v exkluzivní francouzské restauraci, aby se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci.

Nahoru