Pokud váš partner či partnerka hodlá i letos na štědrovečerní stůl servírovat ke kaprovi na černo také černé brambůrky, cukroví nebo oplatky, je nejvyšší čas přihlásit svůj protějšek na kurz vaření k profesionálům.
Ať už jste začátečníci nebo zkušení kuchaři, přihlaste se na nejoblíbenější kurzy vaření v Praze, a sice do školy vaření Presto.
Vyberte si jeden z nabízených kurzů a ohromte svou rodinu i přátele tím, co jim při nejbližší příležitosti naservírujete:
kurz přípravy steaků potěší milovníky dobře připraveného masa
kurz thajské kuchyně osloví milovníky pálivých chutí
kurz francouzské kuchyně je určen všem fajnšmekrům
kurz mexické kuchyně nadchne milovníky pikantně připraveného masa, lupínků nebo koriandru
Těšte se na skvělý zážitek
Kurzy jsou koncipovány jako kulinářská exkurze po kuchyních Evropy a Asie. Na lekcích se seznámíte se základními kuchařskými postupy i profi tipy a triky nejlepších šéfkuchařů světa. Naučíte se vybírat správné suroviny, poznávat jejich kvalitu, volit jejich nejlepší zpracování.
Vaří každý!
Kurzy jsou limitovány počtem 8 účastníků a trvají 4 hodiny. Přesné termíny jsou vypsány na webu v kalendáři.
Lekce probíhají v nových prostorách ZŠ Korunovační, k dispozici je kompletní kuchařské náčiní. Suroviny na vaření jsou zahrnuty v ceně. Uvařené jídlo je možné sníst na místě nebo si jej odnést domů a pochlubit se blízkým.
Šéfkuchařem od narození
Školu Presto vede zkušený šéfkuchař Martin Kincl, který se pravděpodobně narodil již s vařečkou v ruce. Po škole jeho kroky neomylně zamířily do gastronomie nejvyšší – Martin začínal v exkluzivní francouzské restauraci, aby se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci.