Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Oblíbené kurzy vaření s šéfkuchařem Honzou Řepou

Bodinger Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bodinger

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Přehled nabídky

Varianty (12)
Jak uplatnit
  • Rezervace: Předchozí rezervace není nutná. S vytištěným voucherem přijďte na kurz. 
  • Storno: Pokud se nedostavíte na kurz, je voucher brán jako uplatněný.
Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Pluxee (Sodexo)   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Cestování a Volný čas FKSP
Edenred   převést body
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Benefity.cz   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Benefit Plus   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
MúzaPay   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Up   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč
1 500 Kč −66 % 499 Kč

Protože láska neprochází ani vyžehlenou košilí ani naleštěným lustrem, učí se řada lidí nejraději vařit.

Začněte také s objevováním gastronomických pokladů. Přijďte do studia Bodinger, kde vás známý šéfkuchař Honza Řepa provede Ukázkovým kurzem vaření. V ceně máte vstup na kurz, konzumaci tříchodového menu, kávu, čaj a vodu.

Přihlásit se můžete na jeden z 12 kurzů věnovaných přípravě steaků, různých národních kuchyní včetně té české, zdravého vaření a dalších specialit.

Zkušený šéfkuchař Honza Řepa sbíral praxi v předních podnicích, jako je francouzská restaurace v Obecním domě v Praze nebo podnik v hotelu Andel´s.

Kurzy 20. 2. 2014

Zdravé vaření v páře (10.30 h)

  • Co uvidíte a ochutnáte:
  • Salát z cukrových lusků s řeřichou, pažitkou a bylinkovým máslem
  • Pošírovaný candát s koriandrovou salsou a kuskusem s grilovanou zeleninou
  • Domácí tvarohové knedlíky s lesními plody, tvarohem a ovocnou omáčkou

Steaky – krkovička (14.30 h)

  • Co uvidíte a ochutnáte:
  • Kachní paštika s portským vínem
  • Vcelku pomalu pečená vepřová krkovice s máslovými fazolemi a křupavým mangoldem
  • Meruňková charlotte s ricottou a badyánovou omáčkou

Příprava masa (18.30 h)

  • Co uvidíte a ochutnáte:
  • Vitello tonnato – tenké plátky pečeného telecího s tuňákovou omáčkou
  • Telecí saltimboca s pečenými cuketkami a grilovanou polentou
  • Banánky z odpalovaného těsta s mascarpone krémem, karamelovou šlehačkou a jahodami

Kurzy 21. 2. 2014

Steaky – pečení steakových mas vcelku (10:30 h)

  • Co uvidíte a ochutnáte:
  • Krůtí jatýrka zalitá v sádle s calvadosem a podávaná s domácím chlebem
  • Uruguayský zrající hovězí roštěnec podávaný se salsa verde
  • Cheesecake s mátovo-malinovou omáčkou

Steaky (14.30 h)

  • Co uvidíte a ochutnáte:
  • Telecí hříbkové ragú v zapečené paštičce s listového těsta
  • Pštrosí steak s teplým salátkem z červené čočky s batátovými hranolky
  • Domácí čokoládové pralinky z belgické čokolády

Itálie (18.30 h)

  • Co uvidíte a ochutnáte:
  • Dýňové gnocchi se sýrem peccorino romano a rozmarýnem
  • Domácí lasagne bolognese s bazalkovo tomatovou omáčkou
  • Ovocná granita s citrónovým mascarpone

Kurzy 24. 4. 2014

Kuchyně našich babiček (10:30 h)

  • Co uvidíte a ochutnáte:
  • Králičí kaldoun s masovými knedlíčky
  • Pečený králičí hřbet v kabátku z tyrolské šunky s celerovo jablečným pyré
  • Pečené jablíčko v listovém těstě s vanilkovou omáčkou

Božské jehněčí kotletky (14.30 h)

  • Co uvidíte a ochutnáte:
  • Hráškový krém s praženými nudličkami panchetty a máslovými krutonky
  • Grilované jehněčí kotletky s jarní bylinkovou krustou a mandlovou nádivkou
  • Domácí sušenky s mascarpone krémem, doplněné ovocem

Telecí (18.30 h)

  • Co uvidíte a ochutnáte:
  • Telecí terinka s fíkovým chutney
  • Pomalu dušená telecí líčka na víně s hedvábnou bramborovou kaší
  • Nepečený skleničkový malinový chessecake

Kurzy 25. 4. 2014

Thajsko (10.30 h)

  • Co uvidíte a ochutnáte:
  • Grilované tygří krevety s citrusovým salátkem z pomela a pomeranče
  • Marinované kuře s česnekem a koriandrem a arašídovo-kokosovou omáčkou, podávané s jasmínovou rýží
  • Khao Nom Tom – lepivá rýže s banány dušená v banánovém listu

Francie (14.30 h)

  • Co uvidíte a ochutnáte:
  • Terinka z foie gras na křupavém toastu s marinovanými fíky
  • Pečené stehno Rex du Poitou plněné sezónními hříbky s omáčkou a pečenými rozmarýnovými grenaillemi
  • Pravá francouzská crêpes s mixem čokolád, praženým kokosem a šlehačkou

Picanha – květová špička (18.30 h)

  • Co uvidíte a ochutnáte:
  • Waldorf salát z řapíkatého celeru, jablek s pekanovými ořechy
  • Hovězí steak z pomalu pečené květové špičky s cibulovou marmeládou a gratinovanými bramborami s kokosovým mlékem
  • Domácí vanilková zmrzlina s marinovanými vlašskými ořechy v medu a javorovém sirupu

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita