Gurmáni v řeči striktně odlišují pojem „mladý skot“ a „mladý Skot“. Žádný mladý Skot by se totiž o pochoutku z mladého skotu s nikým nepodělil.
Zajděte si na pořádný tatarák z mladého býka nebo čerstvého lososa. V restauraci Rybárna si na obří 400g porci pochutnáte ve dvou a jídlo budete mít i s výhledem na hladinu Matičního jezera.
Co se bude podávat:
400g tatarák z jemně nasekaného lososa
nebo
400g tatarák z vysokého roštěnce z mladého býka
Na požádání vám tatarské bifteky rádi namixují a vy tak dostanete 200 g lososového a 200 g hovězího.
Restaurace na břehu jezera
Labužnický zážitek umocní stylová atmosféra restaurace. Před zimou a mrazem se zde schováte v příjemně zařízeném, nekuřáckém interiéru. Než vám přinesou první chod, zahřejete se teplem krbových kamen a pokocháte pohledem na živé rybičky v akváriu.
K dobrému jídlu si objednejte půllitr točeného piva. Na čepu najdete Budvar 10° a 12° a kvasnicovou 12° z místního pivovaru Pernštejn.
Restaurace je proslavená svými rybími specialitami ze sladkých i mořských vod. Na jídelním lístku najdete ale také speciality mezinárodní kuchyně, klasická česká jídla i domácí dezerty.
Večírky, sezónní hostiny i živá hudba
Salónky i prostorný lokál přímo vyzývají k uspořádání větší společenské akce. Na přání pro vás mistři kuchaři připraví opulentní vepřové či zvěřinové hody, selátka, jehňátka, pečené celé ryby, nadívané krůty i vepřové kýty.
Pravidelně se tu konají také příjemné večery s živou hudbou a tancem.