
Termín
Platnost do 24. 5. 2014.
- Rezervace: Rezervujte na e‑mailu eva.bodingerova@bodinger.cz nebo na tel. 603 293 889.
- Storno: Při nedostavení se na kurz, je voucher brán jako uplatněný.
- Omezení: Nutné rezervovat nejpozději do 31. 1. 2014.
- Příplatky: Ne.
- Ostatní: Ne.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 24. 5. 2014.
- Rezervace: Rezervujte na e‑mailu eva.bodingerova@bodinger.cz nebo na tel. 603 293 889.
- Storno: Při nedostavení se na kurz, je voucher brán jako uplatněný.
- Omezení: Nutné rezervovat nejpozději do 31. 1. 2014.
- Příplatky: Ne.
- Ostatní: Ne.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 24. 5. 2014.
- Rezervace: Rezervujte na e‑mailu eva.bodingerova@bodinger.cz nebo na tel. 603 293 889.
- Storno: Při nedostavení se na kurz, je voucher brán jako uplatněný.
- Omezení: Nutné rezervovat nejpozději do 31. 1. 2014.
- Příplatky: Ne.
- Ostatní: Ne.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 24. 5. 2014.
- Rezervace: Rezervujte na e‑mailu eva.bodingerova@bodinger.cz nebo na tel. 603 293 889.
- Storno: Při nedostavení se na kurz, je voucher brán jako uplatněný.
- Omezení: Nutné rezervovat nejpozději do 31. 1. 2014.
- Příplatky: Ne.
- Ostatní: Ne.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 24. 5. 2014.
- Rezervace: Rezervujte na e‑mailu eva.bodingerova@bodinger.cz nebo na tel. 603 293 889.
- Storno: Při nedostavení se na kurz, je voucher brán jako uplatněný.
- Omezení: Nutné rezervovat nejpozději do 31. 1. 2014.
- Příplatky: Ne.
- Ostatní: Ne.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 24. 5. 2014.
- Rezervace: Rezervujte na e‑mailu eva.bodingerova@bodinger.cz nebo na tel. 603 293 889.
- Storno: Při nedostavení se na kurz, je voucher brán jako uplatněný.
- Omezení: Nutné rezervovat nejpozději do 31. 1. 2014.
- Příplatky: Ne.
- Ostatní: Ne.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Přijďte na lahodnou lekci do studia Bodinger, kde vás známý šéfkuchař Honza Řepa provede kurzem vaření. Přihlásit se můžete na jeden z 6 kurzů věnovaných přípravě sushi, steaků nebo třeba tradičních českých dobrot.
Kurzy jsou charakteristické tím, že si každý účastník připravuje veškeré jídlo úplně sám. Nejedná se o kurzy demonstrační. Na tomto kurzu si skutečně všichni vaří sami. A vše si také na závěr mohou sníst!
Cena kurzu zahrnuje:
- výuku (4–5 hodin)
- veškeré suroviny
- zapůjčení spotřebičů, nádobí a pomůcek do kuchyně
- občerstvení (na výběr káva, voda, džus, čaj)
Lekce jsou limitovány počtem 16 účastníků, kteří na závěr obdrží certifikát o absolvování. Lekce vede zkušený šéfkuchař Honza Řepa, který sbíral praxi v předních podnicích, jako je francouzská restaurace v Obecním domě v Praze nebo podnik v hotelu Andel´s.
Kurz sushi (29. 3. 2014, 9.00 h)
Co na kurzu ochutnáte:
- Maki Sushi
- Tamaki Sushi
- Nigiri Sushi
- Uramaki Sushi
Co na kurzu uvidíte, zjistíte zde.
Kurz italské kuchyně (29. 3. 2014, 13.00 h)
Co na kurzu ochutnáte:
- Polévka minestrone
- Domácí ravioli plněné rukolou, piniovými oříšky a sýrem ricotta s do růžova pečenou vepřovou panenkou
- Panna cotta s lesní omáčkou s vinnou redukcí z červeného vína
Co na kurzu uvidíte, zjistíte zde.
Kurz steaky (29. 3. 2014, 18.30 h)
Co na kurzu ochutnáte:
- Caesae salát – listy římského salátu s lahodným dresingem, dranžírovaným šťavnatým kuřecím prsíčkem, bylinkovými krutonky a hoblinkami parmazánu
- Biftek z argentinské hovězí svíčkové podávaný s paprikovo-tomatovou salsou, pečenými granaillemi s ředkvičkami a pažitkovým crème fraîche
- Kokosová palačinka s čerstvým ovocným salátkem, zagratinovaná s omáčkou sabayone
Co na kurzu uvidíte, zjistíte zde.
Kurz česká kuchyně našich babiček (24. 5. 2014, 9.00 h)
Co na kurzu ochutnáte:
- Staročeská bramboračka s hříbky, zjemněná smetanovo-mléčnou pěnou a kapičkou lanýžového oleje
- Konfitované králičí stehýnko s kedlubnovým zelím a domácím karlovarským knedlíkem
- Domácí lívance pečené na přepuštěném másle s jahůdkovým couly a zakysanou smetanou
Co na kurzu uvidíte, zjistíte zde.
Kurz ryby (24. 5. 2014, 13.00 h)
Co na kurzu ochutnáte:
- Tataráček kombinovaný z čerstvého a uzeného lososa a ručně pečenými grissini torinesi
- Grilovaná mořský vlk s šalotkovo-bazalkovým concasse s polentovo-parmazánovou kaší
- Slavný čokoládový krém ganache se smetanovou čepicí a praženými makadamiovými ořechy
Co na kurzu uvidíte, zjistíte zde.
Kurz úprava masa (24. 5. 2014, 18.30 h)
Co na kurzu ochutnáte:
- Salát z červené čočky s jarní cibulkou, cherry rajčátky a grilovaným francouzským prsíčkem Barberie
- Burger z pravé hovězí svíčkové s macerovanými cibulkami, domácí sezamovou houskou a sestavený podle vašeho přání
- Malinový šerbet podávaný se Spumante s zakysanou smetanou
Co na kurzu uvidíte, zjistíte zde.