Těch adrenalinových jste už letos nasbírali dost, co kdybyste pro tentokrát zkusili zážitek gurmánský.
Zajděte si do restaurace Apetit na vyhlášený tatarák z hovězí roštěné a 9 velkých topinek, nebudete litovat.
Tatarák si můžete sami namíchat a ochutit, nebo vše nechat v rukou profesionála – kuchaře.
Až toto sníte, to něco zvíte. Nezapomeňte na pitný režim a masovou pochoutku poctivě zalévejte točeným pivem – na čepu najdete plzeň, Kozla 11°, Gambrinus 10° a Plzeň 12°.
Jen doufejte, že vám zbyde místo na sladkou tečku. V kategorii zákusků například najdete teplý oříškovo-čokoládový desert plněný vanilkovou zmrzlinou a zdobený šlehačkou nebo lákavé palačinky s tvarohem.
Kuchyň je v provozu až do půl desáté a nabízí znamenitou mezinárodní kuchyni.
Vedle masa na mnoho způsobů si můžete vybrat z těstovin, 18 druhů pizzy nebo tradičních slovenských pokrmů.
Jídelní lístek je čtivo, ke kterému se budete s oblibou vracet.