
Termín
Platnost do 2. 12. 2013.
Můžete využít do 2. 12. 2013
Jak uplatnit
- Rezervace: Rezervace nutná min. 5 dní předem na tel.: 466 614 056. Zrušení nebo přesunutí domluveného termínu je možné alespoň 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
- Omezení: Ne
- S sebou: Jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci a nelze ho vzít s sebou.
- Kuřácký/nekuřácký: Podnik je nekuřácký, kuřáci mohou využít zastřešenou terasu.
- Platební karty: Ne
- Ostatní možnosti: Salónek, venkovní terasy, dětské hřiště, večery se živou hudbou, čtyřnozí přátelé vítáni, Wi‑Fi
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Proč jsou ryby zdravé? a) Protože se otužují, umějí ve všem plavat a nikdy nenadávají. b) Protože obsahují omega–3 mastné kyseliny, vitamín A, D, B12 a jód.
Pro správnou odpověď si zajděte do vyhlášené restaurace Rybárna. Vám i vašemu společníkovi v gurmánství zde naservírují vynikající tři chody, které vás o správnosti odpovědi rozhodně utvrdí.

Pochutnáte si na předkrmu, hlavním chodu a nakonec stejně jako Amelie z Montmartru rozbijete karamelovou krustičku oblíbeného francouzského dezertu.
Co se bude podávat:
- 2× 80g tartar z čerstvého filetu lososa s kappary
- 2×200g filé z candáta na kmíně s listovým špenátem, opečenou slaninou a bramborami NEBO 2×200g vepřová panenka s grilovanou zeleninou a šťouchanými bramborami
- 2× créme brulée

Labužnický zážitek z dobrého jídla umocní stylová atmosféra restaurace. Před podzimními mrazíky se zde schováte v příjemně zařízeném, nekuřáckém interiéru. Než vám přinesou první chod, zahřejete se teplem krbových kamen a pokocháte pohledem na živé rybičky v akváriu. Z okna potom můžete sledovat romantický obraz – Matičné jezero pokryté pestrobarevnými listy z okolních stromů.

K dobrému jídlu si objednejte půllitr točeného piva. Na čepu najdete Budvar 10° a 12° a kvasnicovou 12° z místního pivovaru Pernštejn. Restaurace je proslavená svými rybími specialitami ze sladkých i mořských vod. Na jídelním lístku najdete ale také speciality mezinárodní kuchyně, klasická česká jídla i domácí dezerty.
Salónky i prostorný lokál přímo vyzývají k uspořádání větší společenské akce. Na přání pro vás mistři kuchaři připraví opulentní vepřové či zvěřinové hody, selátka, jehňátka, pečené celé ryby, nadívané krůty i vepřové kýty.

Pravidelně se tu konají také příjemné večery s živou hudbou a tancem.