
Termín
Platnost do 30. 11. 2011.
Můžete využít do 30. 11. 2011
- Rezervace na tel. 272 075 453
- Voucher platí pro jednu osobu
- Maximální počet voucherů na osobu: 10
- Celkový počet voucherů: 10000
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Masy lidí jsou každý den masírovány masmédii. „Je to masakr!“ křičí mastodonti a nasedají do svých Maserati.
Maso je v dnešní nabídce zkrátka všude! Vychutnejte si ty nejlepší masové speciality v jedinečném Mix Grillu připraveném restaurací Kobe na Chodově.
Restauraci Kobe najdete v obchodním centru Chodov, kde svým důmyslným designem a výbornou kuchyní vytváří elegantní gurmánské zázemí. Krásné designové prostředí společně s pozorným servisem zaručují skvělý zážitek, který je nejen o výtečném jídle, ale také o celkové atmosféře výjimečnosti.
Menu pro jednoho zahrnuje:
- Hovězí vývar s jemnou zeleninkou a masem
- Grilovaná hovězí svíčková z jihoamerického plemene Aberdeen Angus 90 g
- Kukuřičné kuřecí prsíčko z čerstvých kusů chovaných na francouzských farmách 90 g
- Klobáska Chorizo 80 g
- Pečená vepřová žebírka marinovaná v medu a jablečném octu 180 g
Jako přílohu dostanete vařenou kukuřici, restované mini brambůrky se zeleninou a dva druhy salsy (hořčičnou a chimichuri).
Aberdeen Angus je moderní masné plemeno z Jižní Ameriky, jehož maso se vyznačuje vysokým mramorováním, díky čemuž je šťavnaté, křehké a má specifickou chuť.
Kuřecí maso v nabídce pochází z francouzských farem v oblasti Pays de Loire a je živené převážně kukuřičnou směsí. To dává masu nažloutlou barvu a také úžasnou křehkost.
Ačkoli je porce určená pro jednu osobu, voucherů si můžete zakoupit několik a vyrazit tak na výborné jídlo s partnerem nebo s přáteli.
Restaurace Kobe se zúčastnila v zastoupení své pobočky z Václavského náměstí letošního Prague Food Festivalu, kde uchvátila hosty svým grilovaným vysokým roštěncem či variací tataráčků.