Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Last minute kurz angličtiny – 4 měsíce, 4× rychlejší studium

3,4 / 5 ICEO - vzdělávací centrum (2 pobočky) Praha - Smíchov  (mapa) 18 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku ICEO – vzdělávací centrum

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4,0

Kurz byl dárkem pro dceru a přes počáteční nechuť, mi na konci kurzu sdělila, že by kurzy…

Andy
Varianty (1)

Angličtina standard pro všechny, který nemají času nazbyt, ale přesto se chtějí naučit jazyk nebo se v něm zdokonalit.

Výuka probíhá formou neustále konverzace a v učebních materiálech jsou obsahy celých lekcí spravovány v písemný i audio formě.

Budete hodně mluvit, abyste se to nejlépe zlepšili, odbourali komunikační bariéru a zbavili strachu z mluvení. Získáte více sebevědomí, mnoho poznatků a zažijete si jazyk na vlastní kůži.

Metoda výuky. 

Anglicky se u nás učíte postupně a přirozenou cestou, stejně jako jste se naučili svůj mateřský jazyk. Nejprve posloucháte, snažíte se porozumět, následně mluvíte, čtete a píšete. Každý z nás byl takto už minimálně jedenkrát úspěšný. Proč se tedy učit jinak?

Výuka je zaměřena hlavně na konverzaci a schopnost mluvit anglicky, gramatika je ale automatickou součástí vyučovacího procesu.

Systém výuky je orientován na praktickou stránku jazyka – mluvení a porozumění, tedy to, co lidé nejvíce potřebují v každodenním životě. Samozřejmě, že i gramatika je plnohodnotně zastoupena, avšak je vyučována přirozeně během konverzace, přesně tak, jak se malé dítě učí svůj mateřský jazyk.

Výuka je doplněna graficky zpracovanými příběhy a tématy pro každodenní situace, které vysoce zefektivňují osvojení si jazyka a to navíc zábavným způsobem.

ICEO

ICEO neboli centrum vzdělávání a inovací ve vzdělávání vzniklo za účelem znovu vznítit touhu po vzdělání. Proto je pro nás nesmírně důležité, abyste se učili nejen kvůli tomu, že to potřebujete pro kariérní růst, ale hlavně proto, že Vás to baví.

A aby Vás to bavilo, snažíme se vytvářet pro Vás prostředí, které podněcuje přirozenou zvědavost, touhu po poznávání a plně Vás do sebe vtahuje, a tak zapojuje všechny Vaše smysly. Tímto způsobem Vás to nejenom baví, ale zároveň se tak i nejvíce naučíte.

Nahoru