Termín
Platnost 10. 1. – 31. 8. 2026.
V ceně
Intenzivní 4–5hodinový kurz vaření
- Na kurzu vám kuchař předvede:
- Základy přípravy koření
- Výrobu domácího sýra
- Bezlepkové tipy a recepty
- Dva hlavní chody, několik chuťovek a dezert
- Občerstvení během kurzu
- Recepty v elektronické podobě
- Koření jako dárek
- Závěrečná ochutnávka všeho, co se uvaří
- Začátek kurzu je vždy v 11:00 hod.
- Termíny na rok 2026 (další budou postupně vypsány na webu)
- Leden: 10. 1., 11. 1., 24. 1. a 25. 1.
- Březen: 7. 3., 8. 3., 21. 3. a 22. 3.
- Duben: 4. 4., 5. 4., 18. 4. a 19. 4.
- Květen: 16. 5. a 17. 5.
- Červen: 13. 6 a 14. 6.
Jak uplatnit
- Rezervace: Termín si domluvte předem na e‑mailu govinda.ananda.kurzy@gmail.com, případně na tel. 724 574 682 a zároveň uveďte kód voucheru a kontaktní údaje (e‑mail, telefonní kontakt) a preferovaný termín kurzu.
- Termíny: Jsou postupně vypisovány na webu.
- Doporučení: Nenechávejte rezervaci na poslední chvíli, termíny se rychle plní a kapacity jsou omezené.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 7 dní před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 7 dní před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost 10. 1. – 31. 8. 2026.
V ceně
Intenzivní 4–5hodinový kurz vaření
- Na kurzu vám kuchař předvede:
- Základy přípravy koření
- Výrobu domácího sýra
- Bezlepkové tipy a recepty
- Dva hlavní chody, několik chuťovek a dezert
- Občerstvení během kurzu
- Recepty v elektronické podobě
- Koření jako dárek
- Závěrečná ochutnávka všeho, co se uvaří
- Začátek kurzu je vždy v 11:00 hod.
- Termíny na rok 2026 (další budou postupně vypsány na webu)
- Leden: 10. 1., 11. 1., 24. 1. a 25. 1.
- Březen: 7. 3., 8. 3., 21. 3. a 22. 3.
- Duben: 4. 4., 5. 4., 18. 4. a 19. 4.
- Květen: 16. 5. a 17. 5.
- Červen: 13. 6 a 14. 6.
Jak uplatnit
- Rezervace: Termín si domluvte předem na e‑mailu govinda.ananda.kurzy@gmail.com, případně na tel. 724 574 682 a zároveň uveďte kód voucheru a kontaktní údaje (e‑mail, telefonní kontakt) a preferovaný termín kurzu.
- Termíny: Jsou postupně vypisovány na webu.
- Doporučení: Nenechávejte rezervaci na poslední chvíli, termíny se rychle plní a kapacity jsou omezené.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 7 dní před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 7 dní před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co sis uvařil, to si sněz. Během kurzu vaření tohle přísloví nezní vůbec špatně, co říkáte?
Vegetariánská kuchyně je čím dál oblíbenější – nejen u vegetariánů, ale i u všech, kdo hledají zdravý, vědomý a vyrovnaný životní styl. Nevíte, jak s bezmasým vařením začít, nebo máte dokonce pocit, že je vege kuchyně nuda? Nechte se vyvést z omylu na kurzu vegetariánského vaření v Restauraci Gouranga na pražském Žižkově, který je vhodný i pro úplné začátečníky!
Kuchař z Farmy Krišnův dvůr vám ukáže, jak propojit chuť, zdraví a harmonii. Naučíte se, jak správně používat koření, zeleninu, luštěniny, obiloviny a mléko, abyste z nich vždy vykouzlili opravdovou hostinu, na které si pochutná každý. Kurz je inspirován indickou kuchyní a vychází z východní moudrosti, která učí jednoduchému žití a hlubokému myšlení – principům, jež přinášejí do života radost, rovnováhu a respekt k přírodě.
Témata a menu kurzu
- Základy přípravy koření
- Výroba domácího sýra
- Bezlepkové tipy a recepty
- Dva hlavní chody, několik chuťovek a dezert
Kurz vznikl ve spolupráci s Farmou Krišnův dvůr – ekologickým společenstvím, které propojuje respekt k přírodě, tradiční hodnoty a moderní přístup k vaření. Na kurzu nejde o víru, ale o radost z vaření v souladu s přírodou a objevování principů jednoduchého a naplněného života. Na závěr si vychutnáte bohatou hostinu, můžete si ochutnávku odnést i domů a získáte všechny recepty v elektronické podobě spolu s kořením jako dárkem. Kurz začíná vždy v 11 hodin.