4chodové degustační menu s možností vinného párování v restauraci Jan Maria

od 1 999 Kč
Vybrat variantu
Restaurace Jan Maria (kontakt) Ostrava - Slezská Ostrava (mapa) cca 250 km / 2 h 30 min
Počítáno autem z Znojma.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Poprvé u nás

Varianty podle vaší volby

Varianty podle vaší volby
Poprvé u nás

Varianty podle vaší volby

4chodové degustační menu pro 2 osoby:

  • 2× carpaccio z kachních prsou: dýňové chutney, prach z červené řepy, chlebový chips
  • 2× hovězí vývar: játrové knedlíčky, maso, zelenina, nudle
  • 2× dančí hřbet na bylinkách: mandlová kroketa, omáčka z pečených kostí, batátové pyré se
    zázvorem
  • 2× medové mascarpone: jahodová omáčka, meringue
  • 2× 0,1 l Prosecco Brut DOCG Valdobbiadene 

Omezení

  • Kuchyně zavírá vždy 1 hodinu před zavírací dobou restaurace. 
Jak uplatnit
  • Rezervace: Po zakoupení voucheru je třeba si zarezervovat termín alespoň 24h předem na tel. 739 455 744 – nahlaste kód voucheru.
  • Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci. 
Příplatky
  • Parkování zdarma
Storno podmínky
  • Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
  • Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
  • Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel. 
Alergeny

Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.

Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 999 Kč
1 999 Kč
2 299 Kč
2 299 Kč
Restaurace v prostorách chráněné památky
Moderní gastronomie a špičková vína
Elegantní interiér s krbem

Poznejte bájnou fantastickou čtyřku. Naservírují vám ji v rámci luxusního čtyřchodového menu.

Přijměte pozvání do restaurace Jan Maria ve Slezské Ostravě. V rámci čtyřchodového degustačního menu pro dva ochutnáte kulinářské poklady od delikátního carpaccia z kachních prsou přes poctivý hovězí vývar až po dančí hřbet s batátovým pyré a sladkou tečku z medového mascarpone. K tomu vás čekají dvě sklenky prosecca z vyhlášené oblasti Valdobbiadene na přípitek.

Chcete zažít něco opravdu výjimečného? Sáhněte po variantě s vinným párováním, kdy vám každý chod naservírují s pečlivě vybraným vínem. Kromě toho, že každé víno dokonale doplní chuť jídla, podpoří pokrmy ty nejlepší chuťové vlastnosti vína. Ať už půjde o lehký Sauvignon s carpacciem nebo o výrazné portské k dezertu. V rámci tohoto menu si navíc vychutnáte také amuse bouche.

Restaurace Jan Maria se nachází ve stejnojmenném ostravském hotelu. Ten sám nese jméno někdejší šachty, která se v historickém objektu nacházela a je dnes chráněnou památkou. Kulinářské zážitky si tedy vychutnáte v opravdu jedinečném prostředí. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita