Nabídku Pivo Cvikov v restauraci Sladovna v centru či na Lužinách mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Půllitr piva Cvikov v restauraci Sladovna: na výběr 5 druhů vč. Sváteční 13°

69 Kč −58 % 29 Kč
Koupit
Sladovna (2 pobočky) (kontakt) Praha - Nové Město (mapa) cca 400 km / 4 h
Počítáno autem z Třanovic.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

1× 0,5 l čepovaného piva dle výběru:

  • Sklář 8° – lehké pivo k uhašení žízně, obs. alk. 3,7 %
  • Luž 10° – nepasterovaná světlá desítka z ječného sladu plzeňského typu a žateckého chmele, obs. alk. 4,2 %
  • Hvozd 11° – filtrovaný, nepasterovaný světlý ležák, obs. alk. 4,5 %
  • Klíč 12° – prémiový nepasterovaný světlý ležák, obs. alk. 4,8 %
  • Sváteční 13° – sváteční polotmavý ležák ze tří druhů sladů, obs. alk. 5,6 % 
  • Rezervace není nutná, kódem voucheru se prokážete na místě.
  • Spěcháte? Pivo vám rádi dají do kelímku, doporučujeme ale ochutnat místní kuchyni pod vedením šéfkuchaře Jiřího Krále. 

Obsahuje následující alergeny:

1

Zobrazit seznam alergenů

69 Kč −58 % 29 Kč
69 Kč −58 % 29 Kč
Výběr z pěti řemeslných piv z Lužických hor
Moderní kuchyně
2 restaurace: ve Vodičkově ulici nebo v OC Lužiny

Zatímco voda je základní podmínka pro život, pivo je základní podmínka pro super večer!

Půllitr piva za 29 Kč? K tomu snad není potřeba víc dodávat. Ale my přece jen dodáme, abyste věděli, že tahle nabídka má pod (pivní) čepicí: Pivo Cvikov, které znalci hodnotí slovy jako „hodně dobrý“ nebo „velká paráda“. Moderní pivovarská restaurace Sladovna v OC Lužiny nebo ve Vodičkově ulici, která sídlí v domě s historií sahající do 14. století. A v kuchyni restaurace v centru skutečný král. Tedy Jiří Král, šéfkuchař, který vařil kromě jiného na Pražském hradě nebo pro britskou královnu. Tak kolik kousků dáte a co tu ochutnáte?

Pivo z Lužických hor

Za voucher vám načepují půllitr piva podle výběru. V nabídce je 5 druhů spodně kvašených nepasterovaných a nefiltrovaných piv od 8° Skláře, kterým se hasila a hasí žízeň ve sklářských hutích, až po polotmavou Sváteční 13° s karamelovým nádechem. Všechna se vaří výhradně z českých surovin – moravského sladu, žateckého chmele a vody z vlastního vrtu na úpatí Lužických hor.

Moderní kuchyně

Pít nalačno se sice dá, ale může to být ošemetné a hlavně – ve Sladovně by byl skoro hřích neochutnat i některou z místních specialit. Tým šéfkuchaře Jiřího Krále, který kraluje pobočce ve Vodičkově ulici, připravuje moderní českou kuchyni v duchu světových trendů a v maximální míře využívá suroviny od českých dodavatelů.

A i v kuchyni holdují pivu – minimálně tedy v receptech. Co třeba přikousnout buřty na cvikovském ležáku, vepřové koleno pečené na sladu nebo býčí líčka na cvikovské třináctce

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita