




Česká zvěřina: chlazené maso z divočáka i jelena, zaječí paštika, jelení salám
Přehled nabídky

Vybrat variantu
Proložte stereotyp v kuchyni nějakou divočinou.
Oživte svůj jídelníček zvěřinou, která uspokojí i náročnější gurmány. Pokud hledáte kvalitu a preferujete maso českého původu, nabídka firma Šumavská zvěřina vám stoprocentně zavoní. Maso pochází ze Šumavy a okolí, jedná se o zvěř žijící volně v našich lesích. Vše je připraveno v kuchyňské úpravě a k okamžitému zpracování.
Ochutnat tentokrát můžete maso z divokého prasete a jelena, která patří na našem trhu k nejžádanějším, a také paštiku se zaječím masem nebo nejprodávanější jelení salám, všechno dobroty, které se budou vyjímat nejen na velikonočním stole.
Dobré vědět: Zpracování a příprava masa je pod stálým veterinárním dozorem. Tím je zaručeno dosažení maximální kvality.
Chlazené maso na guláš i mletí
Nachystejte si hrnce, zástěry a vařečky a pusťte se do kouzlení. Na výběr máte maso z divokého prasete vhodné na guláš, ale i ragú nebo na mletí a jelení plec bez kosti, která se hodí zejména na omáčky. Prostě pořádná nadílka!
„Maso vynikající, dobře zabaleno, rychle dodáno.“ (Anna, zákaznice Slevomatu)
Vymakaná přeprava
Maso vám doručí v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který je vyložený šupinkovým ledem a navíc má uvnitř vpichový teploměr, abyste měli jistotu, že teplota masa po dobu přepravy nepřekročí 7 °C. Při expedici je teplota cca 1 °C, maso je připravováno těsně před ní.
Dobrá rada nad zlato: Nevaříte ze zvěřiny každý den? Inspirujte se recepty, ať se dílo podaří!
Tip: Nevíte, který kousek koupit? Pořiďte si jich více a maso si zamrazte do zásoby. Až dostanete chuť na nějakou delikatesu, jako když ho v mrazáku najdete.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Šumavská zvěřina, Petrovice u Sušice 105, 342 01 Sušice