

Říká se, že každý má svého dvojníka – platí to i o kávě. Její dvojník z pampelišky, ječmene či čekanky je skutečně jejím lepším já.
Proč? Protože jsou zdravé a bez kofeinu. Nejenže obě kávy, ať už z praženého kořene pampelišky, ječmene, či čekanky skvěle chutnají. Podle mnoha českých i zahraničních zdrojů navíc také prospívají zdraví. Jsou čistě přírodní, u pampelišky můžete vybírat mezi čistým praženým kořenem a mletou variantou.
A zkusit můžete také skvělou směs: v kombinaci pampeliškového a ječmenového „kafe“ získáte nejen jedinečné propojení chutí, ale i blahodárných účinků na lidský organismus. Sáhnout můžete po samostatných pytlíčcích, v nabídce najdete ale i výhodné balíčky.
Každá studie hodnotí využití kořene pampelišky trochu jinak, v těchto bodech se ale většinou shodují:
Centrum zdraví, Antala Staška 25, 140 00 Praha