
Termín
Platnost do 15. 4. 2025.
V ceně
- 2× předkrm nebo polévka podle výběru z à la carte sezónního menu
- 2× hlavní chod podle výběru z à la carte sezónního menu
- 2× dezert podle výběru z à la carte sezonního menu
- 2× sklenička prosecca (à 0,15 l) dle aktuální nabídky
Omezení
- Voucher lze využít každý den v čase od 16:00 do 18:00 a nevztahuje se na Michelinské menu.
Jak uplatnit
- Rezervace: stůl si zamluvte předem na tel. 226 226 126 nebo na e‑mailu restaurant@grandmark.cz – zároveň uveďte kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, jedinečnost zážitku zaručí jen posezení v restauraci.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
- Rezervaci je možné zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Alergeny
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Rčení Třikrát a dost v tomhle podniku rozhodně neplatí. Sníte tři chody a budete chtít víc.
Hledáte exkluzivní místo pro oslavu výročí nebo jinou významnou schůzku ve dvou? Právě jste ho našli. Rezervujte si stůl v luxusní restauraci Le Grill, která sídlí v budově hotelu The Grand Mark Prague jen pár kroků od náměstí Republiky.
Připravili si tu pro vás degustační hostinu o třech chodech, které si sami vyberete ze sezónního à la carte menu. Šéfkuchař Jaromír Hlavsa vytváří každý měsíc novou nabídku a zakládá si na používání těch nejkvalitnějších surovin dodaných místními farmáři. Těšit se tak můžete na pokrmy moderní české kuchyně i speciality z grilu.
Dobré vědět: Voucher pro 2 osoby využijte po předchozí rezervaci v čase od 16 do 18 hodin – výborný čas na brzkou večeři a následnou procházku městem.
A z čeho se váš nezapomenutelný gastronomický zážitek bude skládat? Podávat se bude předkrm nebo polévka, hlavní chod i dezert. V ceně máte i dvě skleničky prosecca dle aktuální nabídky. Pochutnáte si třeba na kandované dýni s brusinkami a velouté z hříbků a kaštanů. Milovníky masa nadchne grilovaná pečeně z přeštického vepříka a dokonalou sladkou tečkou může být karamelový mousse nebo domácí sorbet.
