Kulinářský zážitek: kurzy vaření s Ondřejem Slaninou v Chateau St. Havel
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 11. 2025.
V ceně
Kurz vaření s Ondřejem Slaninou podle výběru pro 1 osobu
- Získáte recepty a certifikát o absolvování kurzu.
- V ceně je občerstvení (víno a nealkoholické nápoje).
- Vše, co se bude vařit, samozřejmě i ochutnáte.
- Jak kurz probíhá: Účastníci připravují společně 3 chody, které nejlépe vystihují téma kurzu. Každý si zkusí jinou práci, ale vše ochutnáte.
- Kromě vaření se seznámíte s tím, jak správně vybírat suroviny, jak je skladovat a opracovávat, a naučíte se i správné stolování včetně výběru vhodných nápojů.
- Vybírat můžete z již vypsaných kurzů, další budou postupně přibývat.
- Délka kurzu: vždy 3–3,5 h
Omezení
Každého kurzu se účastní minimálně 10 a maximálně 20 osob.
- Rezervace: Vybraný kurz si rezervujte na webových stránkách nebo na e‑mailu info@hungrytown.cz
- Do e‑mailu nebo poznámky při rezervaci nezapomeňte uvést kód voucheru.
- Další termíny budou vypisovány postupně.
- Doporučení: Na kurz přijďte hladoví, ať se do vás všechny dobroty, které se budou vařit, vejdou.
- Rezervovaný termín je možné zrušit max. 3 dny předem, jinak voucher propadá.
- Pokud se vybraný kurz nenaplní, nabídnou vám jiný termín.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ať už chcete vařit thajskou kuchyni, mořské plody, české omáčky, nebo italské lahůdky, základ je vždy slanina. Tedy Ondřej Slanina.
Okoukejte od skutečného mistra triky a vychytávky a překvapte své blízké (a možná i sami sebe) skvělým menu, které vystřihnete už při příští návštěvě. Osvědčené rady vám v kurzu vaření předá kuchař Ondřej Slanina, vařit se bude v krásných prostorách Chateau St. Havel.
Účastníky tahle akce prostě baví, jak dokládají hodnocení kurzů. Například paní Martina napsala: „Profesionalita a zábava uvařená ve velkém hrnci a ve velmi příjemném prostředí!!“
Společně s ostatními účastníky kurzu a hlavně Ondřejem Slaninou uvaříte vždy 3 chody, které vystihují téma kurzu. O „práci“ a jednotlivé úkony se podělíte, ale vše samozřejmě ochutnáte. Ondřej Slanina vám ukáže, že vaření je skutečná zábava. Naučíte se i vybírat suroviny, skladovat je a opracovávat a seznámíte se se zásadami správného stolování včetně výběru vhodných nápojů.
Co bude dnes dobrého aneb Oblíbená témata
- Tradiční české omáčky: uvaříte candáta s jemnou koprovou omáčkou, skvělou rajskou nebo křenovku.
- Netradiční česká klasika: uvaříte skvělou krémovou bramboračku s vypečenou slaninou a houbami, řízek z vepřové panenky s utřeným česnekem a minutkový hovězí Stroganof s jasmínovou rýží.
- Stejkování: připravíte skvělou panenku v petrželce a česneku, hovězí steak s omáčkou z portského, steak z lososa se zeleninou v papilotě.
- Thajské lahůdky: uvaříte nejúžasnější kokosovou polévku s krevetami, pad thai nudle, jarní a smažené závitky.
- Valentýn: připravíte kozí sýr zapečený v jarním těstě s karamelizovanými jablky, vepřovou panenku v mandlové krustě s kaštanovým pyré a nakonec čokoládový mousse s čerstvým ovocem.
- Italské lahůdky: uvaříte skvělé pokrmy z čerstvých lahůdek Itálie, připravíte klepané carpaccio s pečeným citronem, telecí saltimboccu s domácími noky v tomatové omáčce a nakonec pečené filátko mořské pražmy s otevřenými lasagněmi.
- Skvosty USA: ochutnáte božská jídla USA, uděláte si originální polévku Gumbo, buffalo křídla, a nesmí chybět hovězí burger.
- Zvěřina: uvaříte bažanta na víně, kance se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou.
- Naše české hotovky: připravíte slepici na paprice, hovězí guláš se žemlovým knedlíkem a nakonec vepřovou kotletu na houbách s domácími špeclemi.
- Mleté masa: připravíte jehněčí kebab s česnekovým dipem a salátem tabouleh, hovězí burger v domácí bulce a kuřecí sekanou s bramborovou kaší se špenátem.
- Středomořská kuchyně: ochutnáte bouillabaissu s omáčkou rouille, chobotnici v bylinkovém másle a steak s tuňáka se salátem tabouleh.