Jedno je jisté – nejvíce vám chutná, když jste Pod Parou!
Potřebujete trošku upustit páru po dlouhém pracovním týdnu nebo plánujete výjimečné rande pro svou polovičku? Plnou parou vpřed do holešovické restaurace Pod Parou, která vznikla v prostoru skladiště parního mlýna z roku 1909. Podnik se oblékl do moderního kabátku a zdejší kuchaři vám tu připraví české speciality i pokrmy šmrncnuté zahraniční gastronomií.
K mání jsou otevřené vouchery v hodnotě 500, 800 či rovnou 1200 Kč, za které si na místě vyberete dobroty dle svého gusta. Co takhle hostinu začít předkrmem v podobě hovězího carpaccia a grilovaných tygřích krevet, pokračovat hráškovým krémem s mátou, vychutnat si pečená žebra na černém pivu nebo biftek jako hlavní chod a vše zakončit sladkou tečkou ve formě brownies s vanilkovou omáčkou? Vouchery můžete samozřejmě uplatnit i na nápoje, osvěžte se domácí limonádou z okurek a zázvoru nebo si dejte sklenku vína.
Příklad voucheru za 800 Kč
Valašská kyselica s lesními houbami
85 Kč
Drůbeží vývar
69 Kč
Kachní stehno s červeným a bílým zelím, karlovarský knedlík