Svíčková se dá připravit různě – jinak ji uvaří vaše babička a jinak ji dělají u protinožců.
Když se řekne svíčková, představí si ji každý z krávy a pěkně se šesti knedlíky. Nemusí to tak ale být vždycky. V restauraci Veranda na Palmovce si vybrali zvíře, které na pastvě jen líně nepřežvykuje, ale kolikrát si u toho i radostně poskočí – klokana. 200g steak z nejlibovější části vám pak připraví pěkně s batátovými hranolky, česnekovou majonézou a pečenou řepou tak, že hravě strčí do (klokaní) kapsy i ten nejlépe propečený biftek na světě.
Jak si tím můžeme být tak jistí? Skvělé recenze tohoto podniku jednoduše dávají tušit, že z kuchyně tu zkrátka nic špatného nepošlou. Hosté si navíc pochvalují i příjemné prostředí a obsluhu, takže tu dozajista vydržíte sedět nejen během jídla, ale třeba i po něm. Obzvlášť, když vám k tomu otevřou i lahev francouzského
Víte, že… klokaní maso má nízký obsah cholesterolu a naopak je v něm velká dávka kolagenu? Tím pádem po něm nepřiberete, ale naopak posílíte klouby.